SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Başlı başına bir terör örgütü gibi

Başlı başına bir terör örgütü gibi
Bu haber 05 Mart 2021 - 16:51 'de eklendi. 5.733 kez görüntülendi.

Altaylı, bu helikopterlerin tek başına bir terör örgütü gibi olduğunu savunarak “Bu kadar rütbeli askerimizi, terör örgütü bile şehit edemedi desem abartmış olmam herhalde” dedi. Altaylı, kahraman bir komutanın, helikopter kazasında şehit olmasını da içine sindiremediğini ifade etti.

Bitlis'te düşen Cougar tipi helikopterle ilgili dikkat çeken ifadeler: Başlı başına bir terör örgütü gibi

Türkiye’nin yüreğini yakarken, kaza kırıma uğrayan Cougar tipi helikopter tartışma konusu oldu. Habertürk yazarı gazeteci Fatih Altaylı ‘Terör örgütü gibi helikopter’ başlıklı yazısında çok çarpıcı ifadelere yer verdi.

‘Süper Puma’ olarak da bilinen Cougar’ların Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine ilk katıldıkları günü hatırladığını söyleyen gazeteci Fatih Altaylı, söz konusu helikopterlerin modern sayılamayacağını iddia etti.

‘BU KADAR RÜTBELİ ASKERİMİZİ TERÖR ÖRGÜTÜ BİLE ŞEHİT EDEMEDİ’

Cougar helikopterlerin bugüne kadar karıştıkları kazalarda toplam 39 kişinin şehit olduğunu hatırlatan Altaylı, şehitlerimizden ikisinin general, ikisinin de albay rütbesinde olduğunun altını çizerek “Bu kadar rütbeli askerimizi, terör örgütü bile şehit edemedi desem abartmış olmam herhalde” diye yazdı.

Her yıl makam araçlarına harcanan paranın askerimizin güvenliği için harcanması ya da bu paralarla yeni hlikoperlerin alınması gerektiğini savunan Altaylı, FETÖ darbesini bastırmış bir kahraman komutanın, helikopter kazasında şehit olmasını içine sindiremediğini yazdı.

KAYNAK

H

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER