SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Erdoğan,Son FETÖ’cü hukuk önünde hesap verene kadar mücadele sürecek

Erdoğan,Son FETÖ’cü hukuk önünde hesap verene kadar mücadele sürecek
Bu haber 15 Temmuz 2020 - 21:05 'de eklendi. 488.887 kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son FETÖ’cü de hukuk önünde hesap verene kadar yurt içinde ve yurt dışında bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Buradaki konuşmasına tüm davetlileri selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz milli irade destanımızın dördüncü seneidevriyesinde siz şehit yakınlarımız ve gazilerimizle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne, milletin evine, bu gazi mekana hepiniz hoş geldiniz.” diye konuştu.

Programa teşrifleri için katılımcılara teşekkür eden Erdoğan, “Sözlerimin hemen başında vatanı için, milleti için, bayrağı için, hepsinden önemlisi canından aziz bildiği mukaddes değerleri için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu yolda mücadele ederken gazilik mertebesine erişmiş gazilerimizi de şükranla yad ediyor, Rabbim’den hepsine uzun ve hayırlı ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Evlat acısı yaşamanın zor olduğunu ve bir anne babanın bu dünyadaki belki de en zor, en ağır imtihanlarından birisinin evladını kaybetmek olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir baba olarak biliyorum ki ciğerparesini toprağa vermiş bir anneyi, evladını yitirmiş bir babayı teselli edebilecek mahiyette hiçbir söz yoktur. Bunun için Allah hiç kimseye, hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın diyorum. Aynı şekilde eşini, annesini, babasını, kardeşini kaybetmiş olmanın acısını da sadece yaşayanlar anlayabilir. Rabbim siz şehit yakınlarımıza sabr-ı cemil ihsan eylesin, bu ağır imtihanı alnınızın akıyla vermeyi nasip etsin diye dua ediyorum.” diye konuştu.

“En büyük makam şehadettir”
KAYNAK:TRT HABER

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER