17:14 - listede İstanbul yok! İşte vaka sayısı en çok artan ve azalan iller
13:47 - Aradığınız para devletin kasasında
23:51 - Koca, en çok vaka görülen 5 ildeki yoğun bakım doluluk oranlarını paylaştı
23:12 - Urfa’da Mahallelinin Eli Sopalı Uyuşturucu Nöbeti
14:23 - 6 belediye hakkında ‘iltica’ soruşturması!
13:20 - World of the hair Türkiyenin en iyi 10 saç ekim merkezi listesin de
22:32 - Koronavirüs salgınında yeni vaka sayısı 55 bin 802
22:13 - Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında 3 puan almayı başardı
15:54 - Erdoğan müjdeyi vermişti! İşte emekli ikramiyeleriyle ilgili gündemdeki 3 formül
15:41 - Arkadaşı tarafından vurulan genç, yaşam mücadelesini kaybetti
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, devlet tarafından verilen destek, hibe ve teşvikleri bir web sitesi ile tek çatı altında topladıklarını belirterek, “Yatırımcılarımızın işlerini kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdik.” dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yaptığı yazılı açıklamada, yatırım yapmak ve iş fikirlerini hayata geçirmek isteyenlere önemli bir kolaylık sağlandığını vurguladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı 26 kalkınma ajansının, yatırımcıların yatırım öncesi, süreci ve sonrası iş ve işlemlerini tek elden takip ettiğini vurgulayan Varank, “Ajanslarımız, yatırımcıların ihtiyaç duyduğu her konuda ve devlet destekleri hakkında ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti sunuyor.” değerlendirmesinde bulundu.
Varank, ülkeleri ticari iş süreçleri ve yatırım kolaylığı açısından kıyaslayan Dünya İş Yapma Kolaylığı Endeksi’nde Türkiye’nin, istikrarlı bir şekilde üst sıralara tırmandığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:
KAYNAK: TRT HABER