SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Şanlıurfa’da Medya Grbuna Çirkin Saldırı

Şanlıurfa’da Medya Grbuna Çirkin Saldırı
Bu haber 28 Temmuz 2021 - 21:16 'de eklendi. 13.851 kez görüntülendi.

Şanlıurfa’da Medya Grbuna Çirkin Saldırı
Şanlıurfa’da Uygur Medya Grubuna ait aracın kelebek camını kıran hırsız veya hırsızlar, laptop bilgisayar ve muhtelif basın malzemesi çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayı Beykapısı Mahallesi’nde gerçekleşti. Uygur Medya Grubuna ait, ön camında araç basın kartı bulunan, park halindeki aracın kelebek camını kıran hırsız veya hırsızlar, laptop bilgisayar ve mikrofon ile çeşitli eşyalar çaldı.
Haber çekimini tamamlayan ve basın ofisine dönmek isteyen gazeteciler gördükleri manzara karşısında kısa süreli şok yaşadı. Aylar önce de hırsızların hedefi olan gazeteciler benzer olayla tekrar karşılaştı.
Olayı kınadığını belirten Uygur Medya Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Uygur, “ 3 ay önce de Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan basın ofisimiz hırsızlar tarafından soyuldu. Kamera, laptop ve basın malzemelerimiz çalındı. Bugün yine benzeri bir olayla karşı karşıyayız. Bunun bir tesadüf olmadığını düşünüyoruz. Sürekli olarak hedefteyiz. Önceki olayda Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin ve Emniyet Müdürümüz Sayın Selçuk Doğuş’un talimatlarıyla Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerimiz olayı kısa sürede aydınlatarak çalınan eşyalarımızın büyük bölümünü kısa sürede ele geçirerek ofisimize teslim ettiler. Kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Basın çalışanları olarak zaten zor şartlar altında mesai harcıyoruz. Bu tür olaylar tüm Urfa basınını derinden üzüyor. Gerekli hassasiyetin gösterilerek şüphelilerin yakalanarak adalet karşısına çıkarılmasını temenni ediyoruz. Şanlıurfa Emniyetimize ve tüm yetkililerimize inancımız tamdır” diye konuştu.

Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Uygur’un şikayeti üzerine polisin tahkikatı sürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER