SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Şehitlere son görev! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklamalar

Şehitlere son görev! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklamalar
Bu haber 05 Mart 2021 - 15:32 'de eklendi. 3.544 kez görüntülendi.

Erdoğan, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan 11 askerin cenaze törenine katıldı. Erdoğan, tören sonrası yaptığı açıklamada, “Şehitlerimiz bizim için yolculuktaydı. Korgeneral Osman Erbaş komutanımız, komutanlığın ötesinde duruşuyla çok çok farklı mütevazi bir insandı. Yanındaki kardeşlerimle beraber çıktıkları yolculukta bu elim kaza ile emaneti sahibine teslim ettiler” dedi

 

CANLI | Şehitlere son görev! Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar

Helikopter kazasında şehit olan 11 askerin cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ebediyete uğurladığımız şehitlerimizle son buluşmamızda temenni ediyorum ki Rabbim bizleri sevgili Habibimizin sancağı altında da buluştursun.

Korgeneral Osman Erbaş komutanımız, komutanlığın ötesinde duruşuyla çok çok farklı mütevazi bir insandı. Yanındaki kardeşlerimle beraber çıktıkları yolculukta bu elim kaza ile emaneti sahibine teslim ettiler.

Biz şehitlerimizin tezkiyesine muhtacız. Çünkü onlar bizim için yolculuktaydılar. Hepimiz için mukadder olan bir ölüm var. Şehadet bunların en yücesi. Rabbim bize de İnşallah bu makamı nasip eder. ”

H

KAYNAK

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER