SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

İREM REİSOĞLU BEYHAN “HAYALET AVI” ADLI KİTABINI ANLATIYOR

İREM REİSOĞLU BEYHAN “HAYALET AVI” ADLI KİTABINI ANLATIYOR
Bu haber 16 Mart 2021 - 17:23 'de eklendi. 135.009 kez görüntülendi.

Başarılı yazar İrem Reisoğlu Beyhan’ın “Hayalet Avı” adlı kitabı, geçtiğimiz ekim ayında raflarda yerini aldı. Yazar, çok yakında ikinci baskısı yayımlanacak olan eserine dair şunları söyledi:

“Hayalet Avı” bir buçuk yıllık detaylı bir yolculuğun sonu. Diğer açıdan bana da katkısı büyük; çok şey öğrendim.

Her kitap, yazarın yarattığı bir dünya aslında. Kitapçı raflarında yer alan rengârenk kitapların her biri, okuyucuyu farklı bir yere götürür.  Siz; hangisini severseniz ona bağımlı olur, o dünyayı yaşamayı tercih edersiniz. Yazar seçimlerimizi de bu belirlemiyor mu?

“Hayalet Avı” da benim yarattığım bir dünya. Karakterleriyle, yaşamlarıyla, aşklarıyla, olaylarıyla ve asla vazgeçemediğim İstanbul’uyla. Kimsenin yabancılık çekmeyeceği ve kendinden de bir şeyler bulacağı samimi bir ortam. Bir anda kendinizi bilinmezin, aksiyonun ve gerçeği bulmaya çalışmanın içinde bulursanız şaşırmayın. Polisiye hikâyelerin de amacı bu olmalı. Okuyucuyu içine girdiği dünyada bilinmezi ortaya çıkarmak için sonuna kadar teoriler geliştirmeye teşvik etmeli.

Kadın bir başkomiserin hayalet gibi kaçan bir katilin peşinden gitmesi sürecinde ona yardım ettirmeli veya “Ben olsam böyle yapardım.” dedirtmeli. Bu durumun içindeyken bir yandan aşkı da hissettirmeli, yaşatmalı.

Başında da belirttiğim gibi; işte bir buçuk yıllık yolculuğun sebebi de bunu sizlere yaşatabilmek. Eğer yaşatabiliyorsam dünyama hoş geldiniz!

Kaynak

M

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER