SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Adem köse kimdir. ?

Adem köse kimdir. ?
Bu haber 11 Haziran 2022 - 19:09 'de eklendi. 187.941 kez görüntülendi.

Adem Köse İlk yılları

Adem Köse 1984 yılında Bayburt’ta doğdu. İlkokulu Bayburt’ta bitirdikten sonra, ortaöğrenimini Bayburt Sağlık Meslek Lisesi’nde tamamladı. Öğrenim hayatında gösterdiği üstün gayret ve başarı nedeniyle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı’na sınavsız girmeye hak kazandı. 2005 yılında İlk ve Acil Yardım Teknikeri (Paramedik) olarak lisans eğitimini tamamladı.

Kariyer

Adem Köse kariyer hayatına Sağlık Bakanlığı bünyesinde birçok dalda ve farklı illerde çalışarak hizmet vermeye başladı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmaya devam ettiği dönemde mesleki gelişimine önem veren Köse, 2008 yılında mesleki eğitim ve araştırmalarını arttırarak kariyerine emin adımlarla devam etti. 2011-2014 yılları arasında mesleki eğitim ve araştırmalarına Hollanda, Almanya ve Suudi Arabistan’da devam eden Köse, yurt dışında birçok cerrahi işlemlere katıldı.

Köse, 2015 yılında kurucu ortaklığını yaptığı Hair of Istanbul’u kurarak kısa sürede Türkiye’nin önemli ve büyük sağlık turizmi alanında hizmet veren şirketlerinden biri haline getirdi. Saç ekimi alanında hizmet veren Hair of Istanbul, dünyada ve Türkiye’de hizmet vermeye devam etmektedir.

Spora ilgili olan Adem Köse, 2007 yılında Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonuna üye oldu. İstanbul ve Türkiye genelinde spor, sanat ve sosyal hizmetler gibi birçok alanda Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu adına gönüllü hizmetlerde bulundu.2021 yılında Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul il Başkanlığına atandı. İl başkanlığı görevini başarıyla yapan Köse, mesleki gelişimlerinin ve sağlık alanındaki hizmetlerinin yoğunluğundan, 2022 yılında İstanbul il Başkanlığı hizmetinden azlini isteyerek görevinden kendi isteğiyle ayrıldı.

2015 yılında Hair of Istanbul’un kurucu üyelerinden olan Köse; Türkiye’de saç ekim alanında 20.000’in üzerinde operasyon gerçekleştirdi. Saç ekim alanında uzman olan Köse, birçok genç sağlık personeline imkan sağlayarak saç ekim alanında uzman çalışanlar yetiştirdi. Kişisel gelişiminin yanında yetiştirdiği sağlık personelleriyle de sağlık sektörüne önemli katkılarda bulundu.

Adem Köse kurmuş olduğu Hair of Istanbul markasının yöneticiliğini ve cerrahi çalışmalarını devam ettirmektedir. KUMHA medya yönetim kurulu başkanlığı ve ATAÇ-DER yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER