SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Egali Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sac Ekim Uzmanı Adem Köse Açıklaması

Egali Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sac Ekim Uzmanı Adem Köse Açıklaması
Bu haber 26 Şubat 2023 - 14:46 'de eklendi. 203.726 kez görüntülendi.

Egali Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sac Ekim Uzmanı Adem Köse Açıklaması

Güzellik ve bakımına önem veren insanların yeni adresi olacak olan Egali sağlık grubu

Deneyimli uzman kadrosu, son teknolojik cihazlarıyla vatandaşın hizmetinde olacak klinik epilasyon, botox, cilt bakımı, kalıcı makyaj ve ayak sağlığı bakımı gibi birçok hizmeti tek bir çatı altında topluyor.

 

Birçok insanın yaşadığı temel sorunlardan biri saç dökülmesidir. Saç dökülmesinin sebebi ve tedavi yöntemi kişiden kişiye göre değişiyor. Saç dökülmesi önlenebilir ve tedavi edilebilir bir durumdur. Saçlarını tamamen kaybetmiş bir kişi saç ekimi yaptırarak kavuşabileceği saçlarına, henüz dökülme aşamasındayken de müdahale edebilir.

Saç kökü nakil işlemi olarak bilinen saç ekimi işlemi, saçının belli bölümünü kaybetmiş kişilere uygulanır. Saç ekiminde iki farklı yöntem vardır. Bunlardan İlki FUE (folliküler ünite ekstraksiyon) yöntemi olarak adlandırılan verici alandan saç köklerinin teker teker alınarak ekime hazır hale getirilmesi yöntemidir.

Türkiye günümüzde dünya çapında saç ekimi denilince akıllara gelen ilk ülke oldu. Bu nedenle İstanbul’da saç ekiminin adeta dünyadaki başkenti haline geldi. Bunun temel nedeni hem Türk doktorlarının başarılı operasyonları teknolojik muayenelerin yapılması oldu. Saç ekim konusunda konaklamadan tutun, birçok dilde verilen canlı destekler yurt dışındaki insanlar için ülkemizi sağlık turizmi alanında cazip hale getirdi. Saç dökülmesi ve saç kaybı yaşayan insanlar kaliteli bir saç ekimi yaptırmak için Türkiye’yi tercih eder oldu.

SAÇ DÖKÜLMESİ NEDEN DOLAYI OLUR?

Saç kaybetme vakalarının büyük çoğunluğunda, model kellik genetiğe bağlıdır. Bu yüzden doğal olarak yaşımız ilerledikçe saçlarımız da seyreklik görülmeye başlar. Sağlık uzmanlarına göre, diğer yaygın tetikleyiciler diyet, stres ve hormonal dengesizlik olarak sıralanabilir (ilaç ve hastalık dışında). Ancak, sadece saçınızın dökülmesine neyin sebep olduğunu bilmek size bu konuda çok yardımcı olmaz. İhtiyacınız olan asıl şey, saçsızlık belirtilerini tersine çevirmektir. İşte bu noktada Egali sağlık grubu olarak saç ekimi merkezimize gelerek saç, sakal ve kaş ekimi konusunda özel hizmet alabilir veya internet sitemizde yer alan iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Tam 12 yıldır faaliyetini sürdüren saç ekim merkezimiz bu alanda Türkiye’nin sayılı saç ekimi uzmanlarından biri olan Adem Köse tarafından kurulmuş ve işletilmektedir. Köse, saç ekimine duyduğu ilgiyi aldığı Lisans eğitimleriyle tamamlamış, birçok Avrupa ve Ortadoğu ülkesinde katıldığı seminer ve eğitimlerde gelişen teknolojiyle yeni teknikler üzerinde kendini geliştirmiştir. Daha sonra 2010 Türkiye’nin saç ekim alanında önde gelen isimleriyle beraber çalışmış olan Adem Köse yıllar içinde sektörde başarısıyla yer edinmiştir. Türkiye’nin bu alandaki en iyi uzmanlarından biri olarak adını dünyanın dört bir yanına duyurmuştur. Adem Köse ayrıca son yıllarda yanında yetiştirdiği onlarca uzman ile birlikte sektöre katkı sağlamıştır.

En büyük tutkusu olan saç ekimini, kişiliğinin; disiplin, özen ve mükemmeliyetçi yanlarıyla birleştiren Adem Köse ,bu alandaki bilgi, birikim, tecrübelerini 2015 yılından bu yana kurucusu olduğu Egali sağlık grubu  ve Word of the hair devam etmektedir. Amacımız müşterilerimize yüzde yüz memnuniyet sağlayarak, profesyonel ekibimizle birlikte steril ortamlarda özel olarak hizmet vermektir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER