SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Sevda Bagirova Türkiye’ye geliyor… “Türkiye benim ikinci vatanım”

Sevda Bagirova Türkiye’ye geliyor… “Türkiye benim ikinci vatanım”
Bu haber 23 Temmuz 2024 - 10:16 'de eklendi. 26 kez görüntülendi.

Azerbaycan’lı ünlü model Miss Golden Palm Azerbaycan ikinci güzeli Sevda Bagirova Türkiye’den teklifler aldığını doğrulayarak bunları değerlendireceğini söyledi
Kardeş ülke Azerbaycan’ın başarılı genç model ve mankenlerinden Sevda Bagirova Türkiye’den oyunculuk teklifi aldığını söyleyerek İstanbul’a her an için gelebileceğini söyledi. Azerbaycan’da mankenlik yapan Sevda Bagirova, son dönemlerin en dikkat çekenler isimlerinden biri olarak göze batarken çok düzgün fiziği ile fark ediliyor. 2023 yılında Bakü’da düzenlenen İnternational Miss Golden Palm’de ikinci olan Bagirova, oyunculuk tekliflerine açık olduğunu dile getirdikten sonra Türkiye’den gelen teklifleri değerlendireceğini belirtti. “Türkiye bizim ikinci vatanımız. Her zaman bizimle birlikte. Kültürümüz, adetlerimiz ve geleneklerimiz bir. Bu yüzden İstanbul’da yaşamak her Türk’ün hayalidir. Çok yakında İstanbul’a gelirsem şaşırmayın” dedi.

SEVDA BAGİROVA KİMDİR ?

19 Mart 2000 Azerbaycan doğumlu, 1 kardeşi var. Azerbaycan Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunu. 1.76 boyunda 85 60 95 ölçülerinde. Mankenlik , Modellik Moda tasarımı üzerine çalışan Sevda Bagirova oyunculuk ve sahne sunuculuğu üzerine eğitim aldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER