SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

World of the hair Üst düzey yöneticisi Saç ekimi operasyonu öncesi hastaların Saç ekimi tedavisi için ekim garantisi

World of the hair Üst düzey yöneticisi Saç ekimi operasyonu öncesi hastaların Saç ekimi tedavisi için ekim garantisi
Bu haber 14 Ekim 2021 - 10:09 'de eklendi. 1.625.451 kez görüntülendi.

World of the hair Üst düzey yöneticisi Saç ekimi operasyonu öncesi hastaların Saç ekimi tedavisi için ekim garantisi verilmektedir gibi söylemlere itibar etmemelerini söyledi operasyonun erkeklere de kadınlara da uygulandığını ve yüz güldüren sonuçlar alındığını kaydetti Turan Kırıcı saç ekimi operasyonlarında önemli olanın saç ve doku yapısı olduğunu ancak saç dökülme nedenlerinin de bilinmesi gerektiğini vurguladı.
Saç ekiminin önemli bir operasyon olduğunu hatırlatan Word Of the hair yönetim kurulu Operasyon öncesi ve sonrası birçok neden süreci etkiler Saç ekiminde operasyonun hangi yöntemle yapılacağını, kişinin saç yoğunluğu belirler Hastanın saç sıklığı ne kadar fazlaysa alınacak saç kökü (greft) o kadar fazla olmaktadır Fakat kişinin saçı seyrekse alınacak kök de daha az olmaktadır.

Kırıcı Şu anda sağlık turizmi Türkiye’nin geleceği için önemli bir alan ve oradaki reklam yapabileceğimiz hasta sayısı fazla olan kısmı saç ekimi. Korona olmadan önce hatırlarsanız bütün insanlar havalimanında saç ektirmiş insanlar görmekten bahsediyordu. Uçak dolusu insanlar geliyordu. İstanbul’da günde 500-5000 arası saç ekimi yapıldığı söyleniyor. Maalesef ‘söyleniyor’ diyoruz çünkü estetik işlemlerinin çoğu kayıt dışı olarak yapıldığı için tam olarak verilere ulaşılamıyor. Benim öngörüm 2024’e kadar estetik işlemler beş misli artacak” diye öngördü.

koronavirüs döneminde en çok hastayı Amerika dan aldıklarını söyleyen Turan Kırıcı bölgemiz var. Birincisi İngiltere ve İsviçre hedefimiz. İkincisi korona zamanı keşfettiğimiz Balkan ülkeleri. Türkiye’ye çok estetik hastası alıyoruz ve temsilcilerimiz var. Korona döneminde en çok hastayı Amerikadan aldık. Bizde estetik cerrahi için eskiden ucuz diye geliyorlardı. Şimdi burada daha iyi, estetik cerrahide biz kesin ilk beşin içerisindeyiz. Saç ekimi ve burun estetiğinde kesin birinciyiz” ifadelerini kullandı ve tabela sayılarını Avrupa ülkeleri Türkiye içersinde çoğaltacağını dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER