19:47 - İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
23:54 - AKADEMİDE VE SEKTÖRDE DEPREM: KONFEDERASYON BAŞKANI HAKKINDA ‘SAHTE DOKTORA’ ŞOKU!
00:38 - ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
00:00 - ABD-İran krizinin ortasında Türkiye’de kritik görüşme! MSB: “Bölgede çatışma istemiyoruz”
19:44 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
00:12 - Mustafa Uslu Hakkındaki Soruşturmada Sessizlik Tepki Çekiyor
22:27 - Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Özeti ve Tüm Önemli Anları
00:38 - DOMİNİK CUMHURİYETİ NDEN SANKON A ZİYARET
20:23 - Galatasaray’ı yenen Fenerbahçe’den Okan Buruk’a göndermeler geldi!
Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu öncülüğünde Devlet kuruluşları, Belediyeler, Üniversiteler, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ile müştereken yapılan 5. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali ve yarışmasına Belgesel film müracaatları 10 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

Film Festivaline müracaatlarının on gün uzatılmasının 2020 yılında çekilen bazı Filmlerin Montaj,Dublaj ve seslendirme konularında zaman isteyen Belgeselcilerin isteği üzerine yapıldığını söyleyen Festival Tertip Komitesi başkanı Menderes Demir “Amacımız müracaatları maksimumda tutarak 2020 yılının Türk Dünyası belgesellerini seçmek ”diyerek belgeselcileri yarışmaya katılmaya davet etti.
Türkiye başta olmak üzere Türk Dünyasında büyük ilği ve heyecan uyandıran Türk Dünyası Belgesel Film Festivalinin gala ve ödül töreni İstanbul da yapılacak. Ayrıca dereceye giren filmler “Dilde Birlik 9 ülke 9 şehir 1 festival “ sloganı ile 9 ülkede gösterilecek.
Festivalle ilgili geniş bilgiyi: www.turkbelgesel.com’dan öğrenilebilir.