21:12 - Fenerbahçe yeni başkanını seçti!
02:09 - Kocaeli’de ‘Hacı Baba’ vurgunu! “Hocanın cini tarafından alındı”
01:55 - Dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli ve Özgür Özel o etkinlikte bir araya geldiler
21:00 - 286 yıla kadar hapsi istenmişti! Mehmet Akif Ersoy ile ilgili yeni gelişme
17:00 - Trump’ın Çin ziyareti sırasında Hürmüz’de dikkat çeken gelişme
21:00 - Vali Hamza Erkal’ın Acı Günü: Emir Uğur Erkal Son Yolculuğuna Uğurlandı
13:30 - Ödül Değil Ticaret mi? Türkiye’de Parayla Satılan Ödül Törenleri Tartışma Yarattı”
22:04 - “Tarihe Altın Harflerle Yazılan Destan: Çanakkale Ruhuyla Geleceğe!”
04:32 - Sinemada Yapay Zeka Sempozyumu Beyoğlu’nda Düzenleniyor
19:47 - İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
Macaristan’da koronavirüs vakalarının son günlerde en yüksek seviyelere çıkması üzerine tedbirlerin artırılması kararlaştırıldı.
Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın yaptığı açıklamaya göre, salgının yayılışını durdurmak amacıyla ülke genelinde çarşamba gününden itibaren 20.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak.
Ülkede lise ve yüksek öğretim kurumları tamamen uzaktan eğitime geçecek, her türlü toplantı ve gösteri yasaklanacak, restoranların ise sadece paket servis yapmasına izin verilecek.
Viktor Orban, market ve hizmet sektöründeki diğer iş yerlerinin saat 19.00’a kadar açık kalabileceğini, düğünlerin sadece aile üyeleriyle yapılabileceğini ve spor müsabakalarının ise seyircisiz oynanacağını söyledi.
Macaristan’da da son 24 saatte 5 bin 162 yeni vaka tespit edildi. Toplam vaka sayısı 114 bin 778’e, yaşamını yitirenlerin sayısı ise 55 artarak 2 bin 493’e yükseldi.
Kaynak:TRT haber