19:47 - İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
23:54 - AKADEMİDE VE SEKTÖRDE DEPREM: KONFEDERASYON BAŞKANI HAKKINDA ‘SAHTE DOKTORA’ ŞOKU!
00:38 - ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
00:00 - ABD-İran krizinin ortasında Türkiye’de kritik görüşme! MSB: “Bölgede çatışma istemiyoruz”
19:44 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
00:12 - Mustafa Uslu Hakkındaki Soruşturmada Sessizlik Tepki Çekiyor
22:27 - Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Özeti ve Tüm Önemli Anları
00:38 - DOMİNİK CUMHURİYETİ NDEN SANKON A ZİYARET
20:23 - Galatasaray’ı yenen Fenerbahçe’den Okan Buruk’a göndermeler geldi!
Yükseköğretim Kurulu, koronavirüs tanısı konan ve karantinada olan öğrencilere kayıt işlemleri için 15 gün ek süre verildiğini açıkladı.
YÖK, COVID-19 nedeniyle karantinada olup üniversitelere kayıt yaptırması gereken öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için yeni bir karar aldı.
Üniversitelere gönderilen kararda, 2 Eylül’deki Yükseköğretim Yürütme Kurulu Toplantısı’nda Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) işlemleri sırasında bir yükseköğretim kurumuna yerleşen ancak “COVID-19 hastası ve karantina altında olmaları nedeniyle kayıt yaptıramayanların kayıt haklarının saklı tutulmasına” karar verildiği belirtildi.
Bu öğrencilerin, durumlarını belgeleyen raporlarını, rapor tarihinin bitiminden itibaren en geç 15 gün içinde ilgili yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri durumunda kayıtlarının yapılabileceği ifade edilen kararda, işlemlerin ek yerleştirme kılavuzuna yetişmemesi durumunda bu kişilerin kontenjanlarının, mevcut kontenjana ilave edileceği bildirildi.
Kaynak:TRT haber