00:38 - ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
00:00 - ABD-İran krizinin ortasında Türkiye’de kritik görüşme! MSB: “Bölgede çatışma istemiyoruz”
19:44 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
00:12 - Mustafa Uslu Hakkındaki Soruşturmada Sessizlik Tepki Çekiyor
22:27 - Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Özeti ve Tüm Önemli Anları
00:38 - DOMİNİK CUMHURİYETİ NDEN SANKON A ZİYARET
20:23 - Galatasaray’ı yenen Fenerbahçe’den Okan Buruk’a göndermeler geldi!
23:27 - Halep’te çatışmalar şiddetleniyor
23:00 - Libya Genelkurmay Başkanı Al-Haddad’ı taşıyan uçağın Ankara’da düşüşü sonrası harekete geçildi
15:49 - SESAM’da Mehmet Ergin Soyarslan Güven Tazeledi: 21. Olağan Genel Kurul Sonuçlandı
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın ilçede bulunan kardeşinin evinin bahçesini adeta bir park alanına çevirdiği iddia edildi.
Kulislerde dolaşan söylentilere göre Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın belediyenin imkanlarını kullanarak kardeşinin evine parke taşı döşeyip park alanı kurdurduğu iddia edildi.
İddialara göre Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın belediyenin imkânlarını kardeşi için kullandığını iddia eden isim ise CHP İstanbul Milletvekili Şanlıurfalı Mahmut Tanal oldu. Tanal, sosyal medya hesabında yayınladığı mesajında;
“Belediye, kamuya açık alanda çevre düzenlemesi, park mı yapıyor? Yoksa belediye imkanlarıyla AKP’li Akçakale Belediye Başkanı’nın kardeşinin evinin bahçesi mi düzenleniyor?
Kilitli parke taşı, oturma bankları, oyun parkı grubu. Ayrıca elinde fırçayla çalışan kişi belediye personeli mi? Ak belediyeler çalışıyor!” ifadelerine yer verdi. Bu iddiaların ardından Urfa’da tepkiler çığ gibi büyürken, iddiaların hedefi olan Başkan Yalçınkaya’dan herhangi bir açıklama gelmedi.