SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Alaattin Çakıcı’dan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a mafya yanıtı

Alaattin Çakıcı’dan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a mafya yanıtı
Bu haber 15 Aralık 2020 - 9:59 'de eklendi. 207.414 kez görüntülendi.

Alaattin Çakıcı, kendisine mafya bozuntusu diyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a sosyal medya hesabından danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığıyla yazılı bir açıklama ile yanıt verdi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi’nde MYK gündemiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.Öztrak, açıklamasında geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Alaattin Çakıcı arasında yaşanan gerilime ilişkin sert sözler söyledi.
Çakıcı’dan mafya bozuntusu olarak bahseden Öztrak,
‘Bir mafya bozuntusu özel afla hapisten çıkarılıyor, genel başkanımızın üzerine salınıyor. Açık açık tehdit ediyor, sarayın bekçisi tehdit edene sahip çıkıyor.
Savcılar biz şikayetçi olmadan resen harekete geçemediler. Bu soruşturma ne aşamada, bu mafya bozuntusunun ifadesi alındı mı? Saray artık yönetme kabiliyetini tamamen yitirmiştir.’ ifadelerini kullandı.
ÇAKICI’DAN YANIT GECİKMEDİ
Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın sert sözlerine yönelik yazılı bir açıklama yaptı.
Alaattin Çakıcı yaptığı açıklamada,

“Mecliste günler ismim gündeme getirilmektedir, benim üzerimden Cumhur İttifakı’nı yıpratmak isteyen CHP Genel Başkanı ve Hdp’liler ismimi sürekli gündeme getirmek kaydıyla ahlaki kurallar dışında söz sarf etmektedirler. CHP sözcüsü Faik Öztrak şahsıma “mafya bozuntusu’’ diye hitap etmektedir. Şimdi ben de PKK ile işbirliği yapan HDP’nin ortağı olan, CHP grup başkanvekili ne soruyorum be batıya hizmet eden sen vatansever misin yoksa bölücüler ile işbirliği yapan gafil muhbir bozuntusu musun, ağzının ayarı olmayan sürekli tehdit eden hakaret eden sayın genel başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili söylediğim sözlerle, Cumhuriyet savcılığı mutlaka soruşturma yürütmektedir Covid dolayısıyla ikametim olan Bodrum’dan İstanbul’a gidip gelmek deyim ve er iki yerde de ikametim bulunmaktadır.
Erkeklik şikayet etmek ve devletin zırhını giyip konuşmak değildir
Daha evvel de söyledim Sayın Öztrak sen ve genel başkanın yiğit adam olsanız arkanıza PKK’yı ve DHKP-C almışsınız, onlara beni öldürecek kadar yürek yok mu sizde. Erkeklik şikâyet etmek ve devletin zırhını giyip konuşmak değildir,
Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti savcılığı çağırdı an mutlaka gidip ifade mi vereceğim
Ben sizin gibi devletimi Avrupa insan hakları Mahkemesi’ne şikayet etmedim ülkesine batılı devletlere şikayet edene Yurtsever değil vatana ihanet eden derler. Devlete ve Cumhur ittifakına yüce meclise saldırarak hakaret eden sizlere Bu millet ulusalcı demiyor batının uşaklığını yapan yerli işbirlikçiler dediğini siz de biliyorsunuz hala ne konuşuyorsunuz.
Kamuoyuna saygılarımla arz ederim
Alaattin Çakıcı” ifadelerine yer verdi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER