SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Aydemir Akbaş Babam beni Keşfetti Oyuncu Özgür Aksoy

Aydemir Akbaş Babam beni  Keşfetti  Oyuncu Özgür Aksoy
Bu haber 10 Haziran 2022 - 14:32 'de eklendi. 167.648 kez görüntülendi.

36 Yaşında Aslen Mardinli

İzmir doğumlu Sakarya üniversite 2. Sınıf terk şu an Anadolu üniversitesinde ön lisans 3. Sınıf işletme öğrencisi. Serbest muhasebeci. Evli 1 kız babası.

Çocukluktan beri oyunculuğa merakı olan biriydi, hayatımdaki dönüm noktasında bir gün İzmir’e bir yakınının düğüne gidecekti Özgür Aksoy yakını Aydemir Akbaş düğüne gelecek yoksa şoförle aldıracam dedi bende asla ben onun hayranıyım ben getiririm dedim ve o yol macerasından sonra o gün bu gündür baba oğul gibiyiz. Kendisine baba diye hitap ederim o da bana evlat der.

Hemen hemen haftanın 3 günü görüşürüz ama 7 günü de telefonda konuşuruz. Kendi işimin haricinde Aydemir babanın bazı işlerini takip eder toplantıya katılırım. Bir gün film teklifi geldi ve bana bakıp bir anda özgür sen bu filmde oynayacaksın senin karakter analizini yaptım tam sana uygun bir rol dedi ama ufak bir roldü.

Bastık Antalya’ya gittik babadan aldığım taktikle ve ezberimin iyi olması ve soğuk kanlı olduğum için rolün hakkını verdim bunu gören, Aydemir Akbaş rolümü daha da büyüttü nerdeyse ondan sonra ikinci adam oldum bir nevi başrol.

Onun güvenini kazandıktan sonra, ondan aldığım tüyo ile kendimde bişeyler katarak kendimi geliştirdim tamamen alaylıyım. Bununla kalmadı henüz yayınlanmayan bu sene içinde yayına girecek olan başka bir filmde de Aydemir Akbaş, Şafak sezer, Çetin Altay, Murat Akkoyunlu, Suat sungur, Serkan Şengül, Orhan Aydın’ın da bulunduğu filmde Oynadım. Dijital bir platform a hazırlanacak olan başka bir dizi de oynadım ama yayına giremedi bazı sebeplerden ötürü. Benim oyuncu olmama Çınar’ımız Aydemir Akbaş Babam vesile olmuştur ve onun tecrübesiyle buna layık olup devam edeceğim. Sünnet Çocuğu filminde Latif karakterini oynuyorum En büyük destekçim Eşim ve Aydemir babaya Allah yokluklarını göstermesin… saygılar Özgür AKSOY

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER