SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Baydilli sadece dinliyor

Baydilli sadece dinliyor
Bu haber 19 Ekim 2020 - 14:28 'de eklendi. 69.025 kez görüntülendi.

Baydilli esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Karaköprülü esnaf ve vatandaşlar taleplerini sadece dinlendiğini fakat çözüm üçün adımların atılmadığını söylediler.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Whatsapp hattımıza Karaköprü’lü esnaf ve vatandaşların belirttiği düşüncelerinde başkanın sadece esnaf ve vatandaşları dinlediğini fakat çözüm için herhangi bir atılımın şu ana kadar yapılmadığını söylediler.
Başkan Baydilli’nin vatandaşlardan gelen talepleri not alırken, gerekli çalışmaların başlatılması için sadece görünürde yerinde talimat verdiğini fakat şu ana kadar hiçbir talimatım yerine getirilmediğine dikkat çeken vatandaşlar, göstermelik gezilerin önemsiz olduğuna dikkat çektiler.
İlçenin alt yapıdan üst yapıya kadar birçok konuda hizmet beklediğini fakat taleplerin askıda kaldığına dikkat çeken vatandaşlar; “Karaköprü belediyesi Nihat Başkanın ardından bir duraklama dönemine girdi. Birçok hizmet ne yazık ki bu güzel ve seçkin ilçeye getirilemiyor.
Başkanımız sadece dinliyor ve fakat ortada bir çözüm göremiyoruz. Haliliye, Eyyübiye gibi merkez ilçelerde çarılar muhteşem bir şekilde işlerken, ne yazık ki ilçemizde aynı işleyişi göremiyoruz. Çünkü ilçemizde gidebileceğimiz çarşımız ne yazık ki yok.
Birçok vatandaş, alışverişini Haşimiye ve köprübaşı gibi yerlerden yani diğer ilçelerden yapma zorunda kalıyor. İlçemizde ne yazık ki bu gibi çarşı ve pazarlarımızda bulunmuyor. Alt yapılarımız sıkıntılı, aynı zamanda üst yapılarda da problemler görünmekte. Bir an önce bizlerde bu güzel ilçemizde belediye hizmetlerini bekliyoruz” şeklinde konuştular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER