SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Beyazgül’den İsabetli Atama

Beyazgül’den İsabetli Atama
Bu haber 26 Ağustos 2020 - 17:53 'de eklendi. 5.690 kez görüntülendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına Hasan Atmaca getirildi. M. Burak Küçük’ ün sağlık sorunları nedeniyle Zabıta Daire Başkanlığı görevinden kendi isteğiyle ayrılmasıyla boşalan bu göreve Zabıta Şube Müdürü Hasan Atmaca’nın getirilmesi Şanlıurfa kamuoyunda “Beyazgül’ den Zabıtaya isabetli atama ”olarak yorumlandı
1994 yılından bu yana Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığını yürüten M.Burak Küçük, kalp rahatsızlığı nedeniyle 6 yıldan bu yana sürdürdüğü bu görevinden kendi isteği ile ayrıldı. Küçük’ün ŞUSKİ’ye Daire Başkanı olarak geçiş yapmasıyla boşalan Zabıta Daire Başkanlığına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Hasan Atmaca görevlendirildi.
Memuriyet hayatına 1993 yılında Harran Üniversitesinde başlayan Hasan Atmaca Üniversitenin Güvenlik biriminde Güvenlik görevlisi, Güvenlik ekip amirliği görevlerinde bulundu. 2013 yılında Harran Üniversitesinden Şanlıurfa Belediyesine geçiş yapan Atmaca Zabıta memuru, Zabıta Komiseri, Zabıta Amirliği ile Güvenlik Zabıta Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Yaklaşık 4 yıldan bu yana Zabıta Şube Müdürlüğü görevini yürüten Hasan Atmaca’nın Zabıta Daire Başkanlığına getirilmesi Şanlıurfa kamuoyunda Beyazgül’den Zabıtaya isabetli atama olarak yorumlandı.
Şanlıurfa’da uzun yılar gazetecilik yapan Hasan Atmaca Hizmet gazetesinin yanı sıra Hürriyet Haber Ajansı, TRT, UBA,NTV,DHA,İHA ve Habertürk’ün muhabirliğini görevlerinde bulundu. Yaptığı haberler ile bir çok kez çeşitli gazeteciler cemiyetleri ile dönemin il yöneticilerinden ödül almıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER