SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Cumhuriyet Bayramı Sessiz Cafe’de Coşkuyla Kutlandı!

Cumhuriyet Bayramı Sessiz Cafe’de Coşkuyla Kutlandı!
Bu haber 30 Ekim 2020 - 11:40 'de eklendi. 124.966 kez görüntülendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve TBMM’nin açılışının 97. yıldönümü kapsamında, Bodrum/Turgutreis’te Türkiye’nin işitme engellilere yönelik ilk cafesi ”Sessiz Cafe” de coşkuyla kutlanarak etkinlikler düzenlendi. Misafirlere Türk Bayrağı dağıtılarak saat 19.20’de İstiklal Marşı hep bir ağızdan coşkuyla okundu.

Japonya, Rusya, İngiltere, Fransa ve daha birçok ülkeden misafir kabul eden Sessiz Cafe’de, Uluslararası işaret diliyle de iletişim sağlanıyor. Moral bulmak amacıyla açılan kafeye gelen işitme engelliler, işaret diliyle birbirleriyle sohbet ederek keyifli zamanlar geçiriyor. Sessiz Cafe bu kez de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak Bodrum/Turgutreis’te coşkulu anlar yaşattı.

Marmara İşitme Engelliler Derneği Kurucu Başkanı, Muğla Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Sessiz Cafe kurucusu Şebnem Şen, ”Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümü olan bu anlamlı ve özel günde, biz de Sessiz Cafe’de büyük coşkuyla kutlama yaptık. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER