SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Datça’da Bir Turizm Masalı

Datça’da Bir Turizm Masalı
Bu haber 10 Aralık 2023 - 22:27 'de eklendi. 837.422 kez görüntülendi.

2020 yılında hizmete giren, Datça’nın en güzel manzarasına sahip olmasının yanı sıra, hizmetiyle ve kaliteli işletmesiyle misafirlerine benzersiz bir ”Her şey Dahil” konsepti sunmayı başaran Hataylı bir inşaat şirketi Özçağ İnşaat yatırımı olan, Dalya Resort Aqua & Spa Hotel, yaz sezonuna damga vurmaya devam ediyor.

DATÇA’NIN MARKA DEĞERİNE KATKI

Yaklaşık 20 yıldır Datça turizminin içinde olan ünlü turizmci Süleyman Yıldız; Datça’nın marka değerine katkı yapacak, eşsiz manzarası dünya ve Türk mutfağının lezzetlerini misafirlerine sunan bir anlayışı harekete geçirdi. Pandemiye rağmen hizmete giren, geleneksel Datça konukseverliğini ilke edinen Dalya Resort Aqua & Spa Hotel çocuklar için Aqua Park olanaklarının yanı sıra Masa tenisi, Sauna, Fitness Merkezi, Hamam, Animasyon ve haftanın bir kaç günü özel konserleriyle birlikte sınırsız eğlence ve sağlık hizmeti de sunan Dalya Resort Aqua & Spa Hotel, hizmetlerine her gün yenilerini ekliyor.

DATÇA’YA ADANAN BİR ÖMÜR
Dalya Resort Aqua & Spa Hotel’in işletmecisi, Beyaz Konak Evleri ve Villa Anfora’nın sahibi olan Süleyman Yıldız
, Datça’ya adım attığı günden bu yana Datça turizmi için büyük emekler veren bir isim. Süleyman Yıldız: “Turizm sektörü çok yorucu ve her ayrıntının büyük önem taşıdığı bir meslek alanı. Dünyadaki en zor şey insan memnuniyeti. Ben yıllarımı bu işe adadım ama asla ilk günkü heyecanımı asla kaybetmedim. Bir otelde misafirlerimizi buradan memnun göndermenin tek yolu, güleryüzlü hizmet anlayışıdır. Biz Dalya Resort Aqua & Spa Hotel’de hizmeti birinci sıraya koyduk. Bunun yanı sıra ‘güler yüzlü personel ile hizmet’ anlayışı birinci ilkemizdir. Güçlü mutfağımız, eğlence aktivitelerimiz, ücretsiz sunduğumuz imkanlar ve dahası; Dalya Resort Aqua & Spa Hotel’i her daim çekici kılıyor. Başarımızı arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER