20:15 - ABD Başkanı Trump: İran hava sahasında tam kontrol bizde
23:22 - ABD “İsrail’e askeri destek” sorularını yanıtsız bırakmıştı!
21:14 - İran’dan İsraillilere çağrı: “Ülkeyi terk edin”
22:05 - İran saldırısında ‘Netanyahu’ detayı!
22:00 - “Ülkemizin tamamı ateş altında”
21:43 - GESKON Genel Başkan Yardımcısı Murat Uygur’dan Bayram Mesajı
16:34 - Rahşan Ecevit ve Mehmet Çiftçibaş’ın Vefakâr Davranışı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı
17:40 - 19 Mayıs: Bir Milletin Dirilişi, Bir Gençliğin Kıvılcımıdır
16:51 - İmamoğlu’nun danışmanı Ertan Yıldız’dan etkin pişmanlık kararı
Aksaray’da bir sünnet düğününe operasyon düzenleyen jandarma ekipleri adeta mühimmat deposu ele geçirdi. Düğünde havaya ateş ettikleri belirlenen 3 zanlı gözaltına alındı.
Merkeze bağlı Topakkaya beldesinde bir sünnet düğününde kalaşnikof tüfek ve tabancalarla havaya ateş edildiği bilgisini alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, operasyon için düğmeye bastı.
Düğüne misafir gibi giden ekipler, Ç.Y, Ö.Y. ve M.B’yi havaya kalaşnikof piyade tüfeği ve tabancalarla ateş ettiği sırada yakaladı.
Ekipler, şüphelilerin üst, araç, ev ve iş yerlerinde yaptıkları aramada, 1 kalaşnikof tüfek, 2 tabanca, 2 kalaşnikof tüfeği şarjörü, 3 tabanca şarjörü, 30 kalaşnikof tüfeği fişeği ile 966 tabanca fişeği ele geçirdi.
Öte yandan, düğünde havaya ateş edilmesi, bir vatandaş tarafından görüntülendi.
Görüntülerde, bazı kişilerin, düğün alanına silahla ateş ederek girmeleri yer alıyor.
Kaynak:TRT haber