15:49 - SESAM’da Mehmet Ergin Soyarslan Güven Tazeledi: 21. Olağan Genel Kurul Sonuçlandı
14:00 - Çanakkale Film Festivali’nde İlk İki Gün Tamamlandı.
17:26 - Meridyen Terapi ve Hacamatla Gelen Sağlık:
18:00 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Suudi Arabistan’a Önemli Atama
18:04 - “Gelecek Partisi’nden Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’na Ziyaret”
10:18 - İsrail katliama devam ediyor! Binaya hava saldırısı: 17 ölü, 40’tan fazla yaralı
17:15 - Ahmet Cihad Öztürk, Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu Katar ve Ortadoğu Başkanı Olarak Atandı
23:46 - Putin imzayı attı! Rusya ‘işkence’ sözleşmesinden çekildi
23:22 - Son dakika | İkinci kez seçildi, mazbatayı aldı! Özgür Çelik’ten ilk açıklama:
19:54 - Beyaz Saray Trump’ın Gazze planını paylaştı! “Netanyahu planımızı kabul etti”
Haber:Özlem Aslantürk
Önceki gün Bebek sahilde görüntülenen oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Boğaz havası almaya geldiklerini söyledi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, “Hafta sonu kısıtlaması öncesinde Boğaz havası almak istedik.” dedi. Evcen ve Özçivit, oğulları Karan’ın nerede olduğu sorulunca onu evde bakıcısına emanet ettiklerini söyledi. Sahilde Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’i gören bazı vatandaşlar araca yaklaşarak çifte selam verdi. İkili, gördükleri bu ilgi için “İnsanlar seviyor, sağ olsunlar. Bu duruma alışkınız” dedi.
24 Aralık’taki doğum günü vesilesiyle Türk Kanser Derneği yararına yardım kampanyası başlatan Özçivit, projeyle ilgili gelen sorular üzerine ise “Böyle özel bir günde faydalı olmak istedim” yanıtını verdi.