18:00 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Suudi Arabistan’a Önemli Atama
18:04 - “Gelecek Partisi’nden Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’na Ziyaret”
10:18 - İsrail katliama devam ediyor! Binaya hava saldırısı: 17 ölü, 40’tan fazla yaralı
17:15 - Ahmet Cihad Öztürk, Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu Katar ve Ortadoğu Başkanı Olarak Atandı
23:46 - Putin imzayı attı! Rusya ‘işkence’ sözleşmesinden çekildi
23:22 - Son dakika | İkinci kez seçildi, mazbatayı aldı! Özgür Çelik’ten ilk açıklama:
19:54 - Beyaz Saray Trump’ın Gazze planını paylaştı! “Netanyahu planımızı kabul etti”
21:30 - Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
10:17 - BEE MİNNET: Şanlıurfalı Fenomen Bedih Mermer, Sosyal Medyada Araç Satışına Yeni Bir Boyut Kazandırdı
18:00 - Nevide Çiçek, Süper Lig ve Sosyal Medyada Fırtına Gibi Esiyor!
İsrail’de son 24 saatte 3 bin 904 kişide daha yeni tip koronavirüs (COVID-19) tespit edilmesiyle, salgında şimdiye kadar görülen en yüksek günlük vaka sayısı kaydedildi.
Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde 43 bin 455 test yapıldığı, bunun 3 bin 904’ünün pozitif olduğu belirtildi.
Bu, virüsün ülkede ilk olarak görüldüğü 21 Şubat’tan bu yana kaydedilen en yüksek günlük vaka sayısı oldu.
Ülkede böylece toplam vaka sayısının 143 bin 49’a yükseldiği ifade edilirken, hastalardan 474’ünün durumunun ağır olduğu aktarıldı.
Aktif vaka sayısı 31 bini aştı
Salgında ikinci dalganın etkili olduğu ülkede mayıs ayında 2 binin altına düşen aktif vaka sayısı da son günlerdeki sert yükselişle 31 bin 769’a ulaştı.
Vakalardaki sert yükseliş nedeniyle İsrail’de, 8 Eylül’den itibaren virüsün yaygın olduğu 40 bölgede bir haftalığına 19.00 ile 05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başlandı.
Kaynak:TRT haber