04:32 - Sinemada Yapay Zeka Sempozyumu Beyoğlu’nda Düzenleniyor
19:47 - İspanya Sağlık Turizminde 2026 Hedeflerini Büyütüyor
23:54 - AKADEMİDE VE SEKTÖRDE DEPREM: KONFEDERASYON BAŞKANI HAKKINDA ‘SAHTE DOKTORA’ ŞOKU!
00:38 - ABD Başkanı Trump: “Soğuk hava koşulları nedeniyle Putin’e bir hafta saldırma dedim, kabul etti”
00:00 - ABD-İran krizinin ortasında Türkiye’de kritik görüşme! MSB: “Bölgede çatışma istemiyoruz”
19:44 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan İspanya’ya Yeni Atama
00:12 - Mustafa Uslu Hakkındaki Soruşturmada Sessizlik Tepki Çekiyor
22:27 - Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Özeti ve Tüm Önemli Anları
00:38 - DOMİNİK CUMHURİYETİ NDEN SANKON A ZİYARET
20:23 - Galatasaray’ı yenen Fenerbahçe’den Okan Buruk’a göndermeler geldi!
İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından evleri zarar görenler için AFAD koordinasyonunda oluşturulan geçici barınma merkezine, konteynerlerin sevkiyatı devam ediyor.
Bayraklı ilçesi Haydar Aliyev Caddesi’ndeki geçici barınma merkezinde, dün başlayan konteyner yerleştirme çalışmalarına bugün de devam edildi.
Şu ana kadar 28 konteynerin getirildiği alana gün sonuna kadar 80 konteynerin gelmesi bekleniyor. Alanda altyapı çalışmaları da sürüyor.
Yaklaşık 21 metrekare büyüklüğündeki konteynerlerde duş ve tuvalet de yer alıyor. Kaloriferle ısınacak konteynerlerin sıcak su ihtiyacı, güneş enerjisiyle karşılanacak.
Çalışmalar tamamlandığında konteynerler, sosyal donatılarıyla depremzedelerin hizmetine sunulacak.
Kaynak:TRT haber