SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Karaköprü Belediyesi yeşillendirmeden başka bir hizmet bilmiyor mu?

Karaköprü Belediyesi yeşillendirmeden başka bir hizmet bilmiyor mu?
Bu haber 23 Aralık 2020 - 11:48 'de eklendi. 165.473 kez görüntülendi.

Karaköprü Belediyesi parklarda yeşillendirme çalışmalarını devam ettiriyor. Karaköprü’lü vatandaşlar belediyenin tek yaptığı hizmetin yeşillendirmeden ibaret olduğunun altını çizdiler.

Karaköprü Belediyesi ilçedeki park ve yeşil alan sayısını artırıyor. Batıkent Mahallesinde yapılan park ve ağaçlandırma çalışmalarıyla mahalledeki park ihtiyacı karşılandığını belirten Karaköprü belediyesinin sadece yeşillendirmeye önem vermesi Karaköprü’lü vatandaşların duruma tepki göstermelerine neden oldu.
Karaköprü ilesinin zaten yeşil bir kuşakta yer aldığını dile getiren vatandaşlar, whatsapp hattımız aracılığıyla belediyeyi eleştiri yağmuruna tuttular. İlçenin Şanlıurfa’nın en gözde ve en seçkin ilçelerinden olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, Karaköprü belediyesinin ilçede sadece yeşillendirme çalışmalarının dışında başla hizmetlere önem vermediklerine ve ilçenin birçok kesimini de alt ve üst yapı sorunlarının vatandaşları adeta canlarından bezdirdiğini söylediler.
İlçe genelinde bulunan Birçok yolda alt yapı problemlerinin çözülmediğine, birçoğunda ise çalışmaların ağır aksak devam ettiğine değinen vatandaşlar, belediyenin sadece yeşillendirme reklamları yaparak ilçe genelinde pembe bir tablo oluşturmaya çalıştığının altını çizdiler.
Rahmetli Ahmet Güzel ve bir önceki dönem belediye başkanı Nihat Çiftçi döneminde hizmetlerin aksamandan devam ettiğine dikkat çeken vatandaşlar, yeni, yönetimin büyük vaatler ve büyük projeler ile iddialı geldiğini fakat seçimlerin ardından bu vaatlerin bir balondan öteye gitmediğini seçimi kazanmanın arzusunun koltuk sevdası olduğuna dikkat çektiler.
Belediye hizmetlerinin sadece koltuktan ibaret olmadığına değinen vatandaşlar, ilçe genelinde alt yapı, üst yapı, elektrik sorunu ve sosyal belediyecilik çalışmalarının neredeyse durma noktasına geldiğini kaydeden vatandaşlar, verilen sözlerinde bir bir unutulduğunu söylediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER