SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Kültür kulübünden Uygur Medya’ya ziyaret

Kültür kulübünden Uygur Medya’ya ziyaret
Bu haber 26 Ekim 2020 - 12:32 'de eklendi. 82.575 kez görüntülendi.

Eyyübiye Halkegitim Merkezi Kültür Sanat Gençlik Spor Kulübü, Medya grubumuzu ziyaret ederek kulüp çalışmaları konusunda Uygur Medya Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Uygur’a bilgi verdi.
Eyyübiye ilçesinde başarılı çalışmaların altına imza atan Eyyübiye Halkegitim Merkezi Kültür Sanat Gençlik Spor Kulübü üyeleri tarafından Uygur Medya grubumuza gerçekleştirilen ziyarette Kulübün 3 yıl içerisinde gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar konusunda Medya Grup Başkanımız İbrahim Uygur’a bilgi verildi.
Dernek Başkanı Sami Nahya, Eyyübiye Halkegitim Merkezi Kültür Sanat Gençlik Spor Kulübünün sanatsal çalışmalarını tamamen insani yardımlara dayalı bir proje olduğuna dikkat çekerek, kulübün 2017 yılından bu yana birçok alanda hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.
Başkan Nahya, özellikle eğitim konusunda ihtiyaç sahibi çocuklara destek amacıyla yapılan etkinlikleri sıralayarak; “Eyyübiye Halkegitim Merkezi Kültür Sanat Gençlik Spor Kulübü 2017 tarihinde kurulan kulübümüz halkoyunları il yarışmalarında otantik ve sahneleme dalında il birincilikleri aldı. Büyükler dalında valilik kupası il birinciliğinin yanı sıra tiyatro dalında ise 2 kategoriden oluşan büyükler ve küçükler dalında profesyonel tiyatro gösterilerinde sahne almakta.
LÖSEV ve Mehmetçiğe tiyatro ve folklor ekibi olarak bağış yaptık. Kulübümüzün en son gerçekleştirdiği ‘Bir kitap arkadaşın olsun’ projemizde ise mevsimlik işçilerinin muhtaç ailelerin en çok bulunduğu Eyyübiye ilçesindeki okullarda bir kitap arkadaşın olsun adı altında kütüphane olarak projemizi gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte, Müslüm Gülel ortaokulunda boş olan bir sınıfı boya ve bakımlarını yapıp içerisinde bin kitaptan oluşan kütüphaneyi oluşturduk.
Aynı zamanda kütüphane projelerimiz devam etmekte. Eyyübiye ilçesinde kütüphanesiz okul kalmayacak. Diğer projelerimiz ise madde bağımlılarına bir umut. Bu projelere ek olarak 3. projemiz çocuklarımız bizlere bir armağandır 4. projemiz okul çantamı sen al okumayı bana bırak projelerimiz Eyyübiye Halkegitim Merkezi kültür sanatlar kulübü olarak devam etmekte.” dedi.
Uygur Medya Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Uygur, Eyyübiye Halkegitim Merkezi Kültür Sanat Gençlik Spor Kulübünün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Eğitim alanında gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar ve bu çalışmalarını hayırlı işlere çeviren Eyyübiye Halkegitim Merkezi Kültür Sanat Gençlik Spor Kulübünün ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti.
Kendilerine ve kulüp üyelerine Uygur Medya adına çok teşekkür ediyoruz. Bizler Uygur Medya tamamen objektif habercilik anlayışımız ve yaklaşımımızla her zaman insanlara faydalı işler yapan kişi ve kurumların yanında olduk. Ve her zaman da olmaya devam edeceğiz.
Eyyübiye Halkegitim Merkezi Kültür Sanat Gençlik Spor Kulübünün gerçekleştirdikleri güzel ve hayırlı işlerin bizlerde destekçileri olacağız. Medya yayın organlarımızda bu çalışmalara her defasında yer vereceğiz. Kendilerine bu yapmış oldukları çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Haber: Bülent KARACA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER