SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Kuveyt’ten gelen yardımları Akçakale belediyesi kendine mal ediyor!

Kuveyt’ten gelen yardımları Akçakale belediyesi kendine mal ediyor!
Bu haber 22 Aralık 2020 - 13:38 'de eklendi. 163.208 kez görüntülendi.

Kuveyt destekli yardım derneğinin Akçakale ilçesi sınırlarında bulunan ve çadırda yaşamak zorunda kalan sığınmacılara ulaştırılan yardımları Akçakale belediyesi kendisi yapmış gibi sahipleniyor.

Akçakale kırsalında çadırlarda yaşayan 30 sığınmacı ailenin temel ihtiyaçları karşılandı. Kuveyt merkezli Hidayet Derneği’nin aracılığı ile kırsal Dorum Ali Damlalı Sokak’ta çadırlarda yaşayan Suriyeli sığınmacılar için temel ihtiyaçlarının karşılanması için yardım gönderildi. İçerisinde gıda kolisi, battaniye, kömür, hijyen seti ve maskelerin bulunduğu yardımlar, Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan, zabıta ekipleri ve dernek yöneticileri tarafından ailelere dağıtıldı.
Kuveyt merkezli Hidayet Derneği’nin aracılığı ile dağıtımı gerçekleştirilen yardım malzemelerini Akçakale belediyesi adeta kendi yardımıymışçasına sahiplenmesi Akçakale ilçesinde bulunan vatandaşların tepkisine neden oldu. bu ve benzeri yardımların belediyenin sorumluluk çerçevesine girdiğini Whatsapp hattımız aracılığıyla dilen getiren Akçakale’li vatandaşlar, yapılan yardımların gerçek sahipleri ile anılması gerektiğini belediyenin büyük bir iş başarmışçasına ortalarda nara atmasına bir anlam veremediklerini söylediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER