SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Şanlıurfa Akçakale’de neler oluyor

Şanlıurfa Akçakale’de neler oluyor
Bu haber 14 Ekim 2020 - 11:09 'de eklendi. 71.430 kez görüntülendi.

Akçakale’de yaşayan vatandaşlar, belediye hizmetlerinin ağır aksak sürdüğünü ve belediyenin birçok projeyi ise şov yapmaktan öteye götürmediklerini söylediler.
Suriye’nin sıfır noktasında bulunan Akçakale ilçesinde yaşayan vatandaşlar belediye hizmetlerinin ağır aksak devam etmesinden şikayetçi olduklarını söylediler. Belediyenin birçok projeyi başlatırken adeta büyük bir şov halinde milletin önüne sunduğunu fakat devamının ise ağır aksak ilerlediğinin altını çizdiler.
Whatsapp ihbar hattımıza belediye hizmetleri konusunda yorumlar yapan ilçe sakinleri, belediye hizmetlerinin daha hızlı ve daha verimli bir şekilde ilerlemesi gerektiğini belirterek, belediyenin asli görevi olan hizmet anlayışını bir şova dönüştürülmemesi gerektiği söylediler.
İlçe sakinleri yorumlarında şu görüşlere yer verdiler; “bizler seçimlerde ilçemize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmet edeceğine inandığımız kişilere oy vererek onu yetkilendiriyoruz. Asıl amacımız ilçemize daha iyi hizmetlerin gelmesi ve hak ettiğimiz çalışmaların yapılmasıdır.
Belediyecilik sadece sokak ve caddelerde yapılan temizlik çalışmaları demek değildir. Belediyecilik projeleri büyük bir şov halinde başlatarak ardından ağır aksak ilerlemesini sağlamakta değildir. Belediyecilik insana ve vatana en iyi şekilde hizmeti sunmak demektir.
Fakat ne yazık ki bizler Akçakale ilçemizde bu hizmetlerin hiç birisini göremiyoruz. Bir dönem Suriye sınırında başlatılan harekatlarda belediyenin ilçemizi ziyaret eden yerli yabancı basın mensuplarına verilen tatlı ikramlarını sunan bir belediye gördük. Yani vatandaşa değil, tamamen tribüne oynayan bir belediye hizmet anlayışı ile karşı karşıyayız.
Bizler Akçakale ilçesinde yaşayan vatandaşlar olarak hak ettiğimiz hizmetleri istiyoruz. Projelerin en kısa zamanda tamamlanarak hayata geçirilmesini istiyoruz. Çağdaş ve sosyal belediyecilik konularında gerekli adımların atılmasını istiyoruz. Kısacası hak ettiğimiz hizmetleri istiyoruz” şeklinde yorumlar yaptılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER