SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Türk Sinemasına  “Ezberleri Bozacak Korku Filmi Geliyor “

Türk Sinemasına  “Ezberleri Bozacak Korku Filmi Geliyor “
Bu haber 14 Ağustos 2020 - 11:42 'de eklendi. 23.505 kez görüntülendi.

Haber:Abdurrahman Delen

Zeki SİNCAR ve Adem SİNCAR’ın Yapımcısı olduğu filmin yönetmenliğini ise Buğra Kekik üstleniyor. Kadrodan da anlaşılacağı üzere sinema severleri korkutacak bir film bizleri bekliyor.

Filmin adı ise Ceberruh. Cebberruh filminin çekimleri Çatalca’da devam ederken, vizyon tarihi olarak ise Aralık gösteriliyor.

Kamp tutkunu olan beş arkadaşın yaşadıklarının anlatıldığı filmde; her şey yolunda giderken kendilerini kimin gerçek dost kimin düşman olduklarını bilmedikleri olaylar içerisinde buluyorlar

Beş arkadaş fırsat buldukları her anda, daha önce görmedikleri bir yeri görmek için tatil planı yaparlar. Bu seferki tatil yerleri ise diğerlerinden oldukça farklıdır. Çünkü bu seferki kamp yerinde bir sene önce farklı bir grup vahşice katledilmiştir.Katledilen ekipten ise sadece bir kişi hayatta kalmış, o da akıl hastanesinde yaşamını sürdürmektedir.

Kan donduran bu olay beş arkadaşı ürpertse de, yaşananlar sadece kötü bir olay olduğu için tatillerine devam etmekten çekinmeyeceklerdir. Tam da bu sırada bilinmeyen bir yabancı gruba dahil olur. Peki her şey güzel mi gidecektir, yoksa gençler cehennemi mi yaşayacaklardır? Tüm bu sorular ve daha fazlası için korku severlerin Aralık ayını beklemesi gerekiyor.

Yapımcılar;

Zeki Sincar & Adem Sincar

Yönetmen;

Buğra Kekik

Genel Koordinatör;

Atakan TAŞUR

Teknik Sorumlu

Tanju MENTEŞ

Oyuncular;

Erkan Çelik

Barış Baktaş

Esmanur Aydemir

Meriç Akay

Hülya Diken

Oğuz Öztaş

Proje Danışmanı;

Oktay Akışlı

Şelale Park Çatalca  Ana Sponsorluğunda çekilen filmin basın sponsorları ise evos angels dergisi, Haberler.com tarafından üstlenilmiştir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER