SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Ünlü Türk iş insanı ÖZKAN ÇAM avrupa da yatırımları ile dikkat çekiyor

Ünlü Türk iş insanı ÖZKAN ÇAM avrupa da yatırımları ile dikkat çekiyor
Bu haber 19 Mayıs 2023 - 11:37 'de eklendi. 387.639 kez görüntülendi.

Avrupa’daki lüks otomobil kiralama hizmeti sunan, Türkiye’de ise otel ve tiny house projeleri ile ön plana çıkan Özkan Çam, en ünlü Türk girişimciler arasında yer alıyor. Sık sık teknoloji projelerine yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren ünlü iş insanı, aynı zamanda Almanya, Belçika ve İsviçre gibi birçok ülkede iş ortaklıkları kuruyor.

1979 İsviçre’de doğan ve çocukluk yıllarını orada geçiren Özkan Çam, girişimciliği yeniliklerle harmanlayan bir bakış açısı geliştirmekle beraber farklı alanlarda farklı başarılara imza atmanın ne kadar değerli olduğunu vurguluyor. Yaptığı her işe azimle başlayan Çam, Almanya, Belçika, İsviçre gibi ülkelerde iş birlikleri yaptıktan sonra rotasını Türkiye’ye çeviriyor ve farklı alanlarda hizmet arayışına giriyor. Fethiye’de başlattığı tiny house ve butik otel projelerini birçok şehre yayıyor.

Peki, bu başarının sırrı ne? Özkan Çam’ın kendi sözleriyle aktaralım.

“Hali hazırda mevcut projelerin araştırmasını yapmak, bu projede yer alacak olan bütün elementlerin ortak bir paydada buluşturmasını sağlamak, kullandığımız en ufak bir ürünün dahi en başından en sonuna kadar analizini sağlamak, bilim insanlarını, iş insanlarını ve devlet adamlarını ortak bir alanda buluşturabilmek. İşte bu, başından beri, bana bilgi ve deneyim sağlayan ve beni başarıya ulaştıran en önemli unsur.”

Hem yurt dışında birçok projeye imza atan hem de bu başarısını kendi vatanının topraklarına aktaran Çam, bilimin ışığında ilerlemekle beraber aynı zamanda çevreyi ve maneviyatı göz önüne alan ekiplerle çalışıyor. Bu sayede otel, tiny house, lüks araç kiralama hizmeti sunarken bir yandan da teknoloji yatırımlarına son hız devam ediyor. Özkan Çam bu doğrultuda ilerledikçe hiç şüphe yok ki ileriki yıllarda yepyeni yatırımlarla ve hizmetlerle karşımıza çıkacak!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER