SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Uygur; ‘1 Asra sayılı yıllar kaldı’

Uygur; ‘1 Asra sayılı yıllar kaldı’
Bu haber 29 Ekim 2020 - 11:11 'de eklendi. 100.407 kez görüntülendi.

Urfa Kültürü Koruma, Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uygur ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gök, Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, bir ulusun yüzyıllık şanlı geçmişini ilan etmesine sayılı yıllar kaldığını söyledi.
Bugün 29 Ekim Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yılı. Urfa Kültürü Koruma, Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uygur ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gök, bir mesaj yayınladı.
Geçmişi şanla şerefle dolu bir milletin cumhuriyetinin yüz yıllık geçmişi geride bırakmasına sayılı günler kaldığını söyleyen Urfa Kültürü Koruma, Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uygur ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gök,; “Bu şanlı geçmişin tohumları dünya kurulurken atılmış. Koca ve korkusuz bir Allah yoluna bağlı bir milletin hakkı olan cumhuriyeti hiçbir güç elinden alamayacaktır.
Ulu önder Atatürk’ün de dediği gibi Bu millet ilelebet payidar kalacaktır. Kimse bu birlik ve beraberliği bozamayacaktır. Bozaya çalışanların ise hiçbir şekilde gücü buna yetmeyecektir. Bir aşırı geride bırakmaya sayılı yıllar kaldı. Bu millet nice yüzyılları geride bırakacaktır. Tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.” şeklinde konuştular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER