09:55 - USTF Genel Başkanı Murat Uygur’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
12:07 - Çatalca’da Sinema Rüzgârı: “Sinema Doğamızda Var”
06:57 - Alparslan Kuytul soruşturmasında vahim suçlamalar.
23:18 - Trump’tan İran açıklaması: “Uygun davranmazlarsa gereğini yaparım”
01:29 - Arabulucu ülke Pakistan duyurdu: ABD ile İran anlaşmaya vardı
21:12 - Fenerbahçe yeni başkanını seçti!
02:09 - Kocaeli’de ‘Hacı Baba’ vurgunu! “Hocanın cini tarafından alındı”
01:55 - Dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli ve Özgür Özel o etkinlikte bir araya geldiler
21:00 - 286 yıla kadar hapsi istenmişti! Mehmet Akif Ersoy ile ilgili yeni gelişme
17:00 - Trump’ın Çin ziyareti sırasında Hürmüz’de dikkat çeken gelişme
Twitter, ABD Başkanı Donald Trump’ın adaylığına destek veren siyahi Amerikalılara ait olduğu iddia edilen bazı hesapları askıya aldı. “Evet siyahım ve Trump’a oy veriyorum” ifadelerinin yer aldığı bir çok hesapla ilgili soruştuma başlatıldı.
Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimlerine çok az bir süre kala bazı sosyal medya hesaplarına engel geldi.
Twitter “Evet siyahım ve Trump’a oy veriyorum” ifadesinin yer aldığı bir çok hesabı incelemeye aldı.
Bu hesaplarda çok benzer bir dil kullanıldığı ve gerçek kişiler olarak görünmek için çalıntı görsel kullanıldığı tespit edildi.
Söz konusu hesaplar sahte oldukları şüphesiyle askıya alındı. Sosyal medya şirketi, sahte hesap soruşturmasının sürdüğünü duyurdu.
Benzer içerikteki hesapların da askıya alınabileceği uyarısında bulundu. Kaç hesabın askıya alındığı ise açıklanmadı.
Kamuoyu araştırmalarına göre, Amerika Birleşik Devletleri’nde Donald Trump’a destek veren siyahilerin oranı yüzde 10 civarında.
Ülkede, başkanlık seçimleri 3 Kasım’da gerçekleştirilecek.
Kaynak:TRT haber