14:16 - Adana’da Sokak Ortasında Acı Bilanço: 3 Can Kaybı
06:36 - Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Adliyeye Sevk Edildi
17:30 - Erdoğan’dan ‘İmralı’ çıkışı: “Talimat verdik! Sadece vakit ve planlama meselesi”
17:03 - Bakanlığın ‘yasak’ listesinden bu kez Trabzonspor çıktı! 2 bin 499 TL’ye satıyorlardı…
15:00 - İmamoğlu’ndan Isparta Belediye Başkanı’na ‘hediye Audi’ tepkisi:
18:22 - MAGAZİN “Murat Uygur, 10 Milyon Dolarlık Lüks Yatı Satın Aldı”
14:12 - Ferdi Tayfur’a veda
12:37 - Arabesk babasını değil prensini kaybetti
13:57 - DEM Parti’den İmralı açıklaması
13:29 - Erdoğan dünyanın konuştuğu Sednaya Hapishanesi’ni işaret etti
Twitter, ABD Başkanı Donald Trump’ın adaylığına destek veren siyahi Amerikalılara ait olduğu iddia edilen bazı hesapları askıya aldı. “Evet siyahım ve Trump’a oy veriyorum” ifadelerinin yer aldığı bir çok hesapla ilgili soruştuma başlatıldı.
Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimlerine çok az bir süre kala bazı sosyal medya hesaplarına engel geldi.
Twitter “Evet siyahım ve Trump’a oy veriyorum” ifadesinin yer aldığı bir çok hesabı incelemeye aldı.
Bu hesaplarda çok benzer bir dil kullanıldığı ve gerçek kişiler olarak görünmek için çalıntı görsel kullanıldığı tespit edildi.
Söz konusu hesaplar sahte oldukları şüphesiyle askıya alındı. Sosyal medya şirketi, sahte hesap soruşturmasının sürdüğünü duyurdu.
Benzer içerikteki hesapların da askıya alınabileceği uyarısında bulundu. Kaç hesabın askıya alındığı ise açıklanmadı.
Kamuoyu araştırmalarına göre, Amerika Birleşik Devletleri’nde Donald Trump’a destek veren siyahilerin oranı yüzde 10 civarında.
Ülkede, başkanlık seçimleri 3 Kasım’da gerçekleştirilecek.
Kaynak:TRT haber