SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Alişan maddi tazminatı açtı!

Alişan maddi tazminatı açtı!
Bu haber 14 Aralık 2020 - 13:54 'de eklendi. 312.893 kez görüntülendi.

Haber:Hüseyin Uygur

Alişan fazla kilolarında kurtulmak adına, arkadaşına güvenip yaptırdığı Liposuction işlemi sonrasında büyük bir hüsrana uğradı.

Alişan’ı arkadaşı olan doktor Ufuk A.  “Sporla falan uğraşmana gerek yok, ben hallederim” ifadelerini kullanması üzerine, güvenip Liposuction işlemine giren ve vücudunda kalan ”Kalıcı Hasar” sonucunda, arkadaşı Dr. Ufuk A.’ya dava açtı.

Alişan 10 bin TL maddi tazminat, yaşadığı psikolojik yıkım nedeniyle de 2 milyon TL manevi olmak üzere doktor Ufuk A.’dan toplam 2 milyon 10 bin TL tazminat istedi.

Alişan konu hakkında;

”Açmış olduğum tazminat davasına ilişkin sizlerden gelen soru ve yorumlar neticesinde bir konuyu açıklığa kavuşturmak gerektiğine karar verdim. Neden bu davayı açmak için neredeyse 2 sene bekledim? Şöyle ki; ameliyatımı gerçekleştiren dr Ufuk Askeroğlu benim yakın arkadaşımdı. Kendisinin arkadaşım olmasından aramızda güvene dayalı iletişim zaten mevcuttu. Doktor Ufuk Bey ile bir konuşmamızda kendisine özellikle karın bölgemdeki yağlanmadan rahatsız olduğumu ve bu rahatsızlığımı gidermek için iyi bir spor/diyet programı arayışında olduğumdan bahsetmiştim. O da bunun üzerine bana “ne gerek var o kadar uğraşmana ben basit bir operasyonla karın bölgesindeki yağları alırım, çok kısa sürede sorunsuz kurtulmuş olursun” deyince kendisine güvendim ve 2019 yılının Ocak ayında ameliyat oldum. Ne yazık ki sonraki süreç hiç sorunsuz geçmedi. Bu noktada önemle belirtmek isterim ki, ameliyattan sonra karnımdaki yanık izlerini ve yaraları gören benim çektiğim acıyı çeken çoğu insan muhtemelen o saniye dava açardı. Ben ise ameliyatımı yapan doktor ile konuşarak problemin ne olduğunu ve nasıl iyileşebileceğimi anlamaya çalıştım. 1 sene boyunca arkadaşım olacak doktor beni oyaladı. Yanık izlerini ve yaraları düzeltmek için başka bir doktora başvurmak ve bir kez daha ameliyat olmak zorunda kaldım. Doktorlar bana kalıcı hasar oluştuğunu ve birdaha eski halime dönemeyeceğimi söylediler..Bunu yeni öğrendim..O an bile dava açmayı düşünmemiştim. Fakat arkadaşım bildiğim Doktor Ufuk bu süreçte ne benden bir özür diledi ne de onun gerçekleştirdiği bir operasyon sonrasında yaşadığım acıya ve vücudumdaki tahribattan ötürü üzüntüsünü belirtecek herhangi bir davranışta bulundu. Tam tersi sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti. Ben de bunun üzerine benim yaşadıklarımı başkası yaşamasın bilinciyle hakkım dahilinde mahkemeye müracaat ettim. Konu tamamen bundan ibarettir. Farklı yönlere çekilmemesini temenni ederim.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER