SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Berk Oktay hakkında şoke eden iddia!

Berk Oktay hakkında şoke eden iddia!
Bu haber 26 Aralık 2020 - 14:30 'de eklendi. 354.777 kez görüntülendi.

Haber:Özlem Aslantürk

Eski eşi Merve Şarapçıoğlu tarafından müstehcen görüntüleri ifşalanan ve magazin dünyasına konu olan Berk Oktay’ın 4 yıl önce bir trans bireyle ilişkiye girdiğini iddia edildi.

Sosyal medya dedikodularla sallanırken, Söylemezsem Olmaz isimli programın sunuculuğunu yapan Seren Serengil’e ulaşan trans birey Birsu Hanım, Berk Oktay ile 4 yıl önce birlikte olduğunu ileri sürdü.

Birsu Hanım, “Berk’le ben köpeğimi gezdirirken sitede karşılaştık. Sonra evime geldi ve biz birlikte olduk. Sabah kalkınca Merve’ye yaşattığımız bu durumdan dolayı vicdan azabı çektim. Ancak ben o zaman cinsiyet değiştirme sürecinde olduğum için östrojen ilaçları kullanıyordum ve kendime engel olamadığım için birkaç kez beraber olduk. Bu olay 4 yıl önce yaşandı ancak ben ifşa etmek istemedim ama şimdi de vicdan azabı çekiyorum. O zamanlar cinsiyet değiştirme operasyonu olmamda Berk’in bana olan ilgisinin etkisi büyüktür. Ben Merve’den dolayı Berk’ten uzak durmak istedim ama bir kere de beni asansörde gördü ve yine öptü” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER