SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Beylikdüzü’nde Balıkçı Kenan Balcı, Deniz Canlıları Müzesi’

Beylikdüzü’nde Balıkçı Kenan Balcı, Deniz Canlıları Müzesi’
Bu haber 23 Nisan 2024 - 0:36 'de eklendi. 84.300 kez görüntülendi.

Beylikdüzü’nün denizcilik geleneğine yarım asırdır hizmet eden deneyimli balıkçı Kenan Balcı, Türkiye’nin tek Deniz Canlıları Müzesi’ni yine ücretsiz ziyaret imkanı sunuyor. Balcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Beylikdüzü’ndeki ilkokul öğrencilerine ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikramında bulunacak.

Beylikdüzü’nde yıllardır balıkçılık yapan ve denizle iç içe olan Kenan Balcı, deniz ve deniz canlılarıyla ilgili tutkusunu topluma aktarmak amacıyla kurduğu Deniz Canlıları Müzesi’ni her zaman ücretsiz olarak ziyarete açıyor. Müzenin amacı, deniz canlılarının çeşitliliğini ve önemini vurgulayarak denizle ilgili farkındalık oluşturmak.

23 Nisan’da, Türkiye’nin geleceği olan çocuklara destek olmak amacıyla, Kenan Balcı, Beylikdüzü’ndeki ilkokul öğrencilerine ücretsiz balık ekmek ve meyve suyu ikram edecek. Bu etkinlikle çocuklara deniz ve deniz canlılarıyla ilgili bilgi verilmesi ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarının teşvik edilmesi hedefleniyor.

Kenan Balcı, bu etkinlikle çocuklara deniz sevgisi aşılamayı ve onları denizlerin korunması konusunda bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, Deniz Canlıları Müzesi’ni ziyaret eden herkesin denizlerin önemini daha iyi anlaması ve korunması için adım atması gerektiğini vurguladı.

Haber:Murat Uygur 

1266be37-c211-4800-a67f-47f0ae0a092a

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER