14:24 - Şanlıurfa Jandarmasından Hırsızlara Darbe: Çalınan 6 Milyon TL’lik Elektrik Kablosu Ele Geçirildi
13:45 - İmamoğlu hakkındaki kararı işaret etti! Özgür Özel’den ‘kayyum’ sözleri: CHP harekete geçiyor
12:26 - Cinayeti Yangınla Örtbas Etmek İstedi, Jandarmadan Kaçamadı!
11:34 - Saraçhane’deki Gösterilerde Polis Memuruna Asitli Saldırı! İçişleri Bakanlığı’ndan Sert Açıklama
10:35 - Tutuklanan İmamoğlu’ndan ilk sözler: “Dimdik ayaktayım, asla eğilmeyeceğim”
15:05 - Bakan Yerlikaya Açıkladı: 9 İlde 343 Şüpheli Gözaltına Alındı
14:59 - Viranşehir’de Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 5 Gözaltı
13:46 - Şanlıurfa’da Kaçakçılığa Büyük Darbe: Milyonluk Operasyon!
13:32 - Şanlıurfa’da Bu Hafta: Şiddet, Kazalar ve Zehirlenme Vakaları Gündemde
Haber:Özlem Aslantürk
Corona virüs mutasyonunun yayılması engellenemiyor!
İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın mutasyon geçirmiş Kovid-19’un önceki virüse göre yüzde 70 daha bulaşıcı olduğunu açıkladı.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Ofisi de yeni tür koronavirüsün şu ana kadar, İngiltere dışında Danimarka, Hollanda ve Avustralya’da görüldüğünü bildirdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Koronavirüsün mutasyonuyla İngiltere’de bulaş hızının arttığı bildirilmiştir. Cumhurbaşkanımızın talimatı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın koordinasyonu ile tedbiren; İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika’dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştır” dedi. Karar açıklandığı havada olan uçaklarla gelen yolculara test yapılacağını ve karantina kuralları uygulanacağını vurgulayan Koca, “Tedbirler tam koordinasyonla yürütülmektedir” ifadesini kullandı.