18:23 - Balıkçı Kenan’dan CHP İlçe Başkanı’nın “Kiracı” İddialarına Sert Yanıt
08:11 - Sırrı Süreyya Önder’in yoğun bakımda tedavisi sürüyor! İşte son gelişmeler
11:20 - Kolezyum’da Göbeklitepe’ye ‘6 milyon’luk ilgi
01:07 - Ateşkesi bozan katil Netanyahu Gazze’de! Hamas’a tehdit… “Saldırılara devam” mesajı!.
23:30 - DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder kalp rahatsızlığı geçirdi!
12:28 - Mehmet Ali Erbil’in cezası açıklandı
11:47 - CHP kurultayı soruşturmasında, İmamoğlu ile birlikte 86 şüphelinin ifadeleri alınıyor
20:38 - Fenerbahçe Sivasspor deplasmanından 3-1 galibiyetle ayrıldı!
15:28 - Yunanistan Genelkurmay Başkanı Houpis’ten küstah Türkiye sözleri!
Diyarbakır Valiliği, koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılımının önlenmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin değiştirilmesine karar verildiğini bildirdi.
Valilik’ten yapılan açıklamada, il genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin mesaiye geliş ve gidiş saatlerinde hem trafikte oluşabilecek hem de toplu taşımayı kullanacak insan sayısında yaşanacak yoğunluğun önüne geçerek salgının bulaşma tehlikesini en aza indirmek amacıyla mesai saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi.
Alınan karar doğrultusunda kurum çalışanlarının 15 Eylül’den itibaren 08.00-16.00 ve 09.00-17.00 mesai saatlerine uygun olarak iki grup halinde çalışmasının kararlaştırıldığı vurgulanan açıklamada, yapılan bu değişiklikle kontrollü sosyal hayat çerçevesinde insan yoğunluğunun azaltılması ve salgının bulaş hızının kontrol altına alınmasının hedeflendiği aktarıldı.
Kaynak:TRT haber