23:18 - Trump’tan İran açıklaması: “Uygun davranmazlarsa gereğini yaparım”
01:29 - Arabulucu ülke Pakistan duyurdu: ABD ile İran anlaşmaya vardı
21:12 - Fenerbahçe yeni başkanını seçti!
02:09 - Kocaeli’de ‘Hacı Baba’ vurgunu! “Hocanın cini tarafından alındı”
01:55 - Dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli ve Özgür Özel o etkinlikte bir araya geldiler
21:00 - 286 yıla kadar hapsi istenmişti! Mehmet Akif Ersoy ile ilgili yeni gelişme
17:00 - Trump’ın Çin ziyareti sırasında Hürmüz’de dikkat çeken gelişme
21:00 - Vali Hamza Erkal’ın Acı Günü: Emir Uğur Erkal Son Yolculuğuna Uğurlandı
13:30 - Ödül Değil Ticaret mi? Türkiye’de Parayla Satılan Ödül Törenleri Tartışma Yarattı”
22:04 - “Tarihe Altın Harflerle Yazılan Destan: Çanakkale Ruhuyla Geleceğe!”
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde görevi sırasında yüksekten düşerek yaralanan asker, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Mersin’de ise 4 askerin şehit olduğu 2 kişinin de yaşamını yitirdiği kazada yaralanan 1 asker daha şehit oldu.
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, Gerdan Tepe Üs Bölgesi’nde görevi sırasında yüksekten kayalıklara düşen piyade sözleşmeli er Mesut Yıldırım yaralandı.
Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan asker, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Şehidin naaşının, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenecek törenle memleketine uğurlanması bekleniyor.
Mersin’deki kaza sonrası 1 asker daha şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre 27 Temmuz’da Manisa’dan Mersin’in Taşucu Limanı’na giderken meydana gelen kazada yaralan er Cihat Şengil de şehit oldu.
Kazada 4 asker şehit olurken 2 sürücü de yaşamını yitirmişti. Şengil ile birlikte şehit sayısı 5’e yükseldi.
Kaynak:TRT haber