10:00 - Sigara kavgası! Kadın yolcu, taksiciye saldırdı!
00:57 - Edirne, İzmir, Bursa ve Balıkesir’de orman yangını
00:52 - Savaşı büyütecek gelişme! Kuzey Kore lideri Kim açık açık ilan etti:
00:01 - Mustafa Uslu’nun “Bi Umut” Filmi Hacze Takıldı mı?
16:20 - Siber Suçlarla Mücadelede Dev Operasyon: 346 Şüpheli Yakalandı!
17:30 - Trafikten Men Edilen ve Terk Edilen Araçlar 6 Ay İçinde Alınmazsa Satışa Çıkacak!
15:14 - Masalların Kahramanı Keloğlan Çankırılı Çıktı!
14:36 - Demokrat Parti Haliliye İlçe Başkanı Göreve Başladı: İlk Ziyaret Uygur Medya’ya
00:13 - AK Parti Sözcüsü Çelik: “Cumhurbaşkanımız cumartesi sabahı tarihi bir konuşma yapacak”
00:04 - İletişim Başkanlığı’nda değişim! Fahrettin Altun yerine Burhanettin Duran atandı
İran’da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) kaynaklı hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 304 artarak 31 bin 650 oldu.
Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Sima Sadat Lari, yaptığı açıklamada COVID-19 salgını nedeniyle son 24 saatte 304 kişinin daha hayatını kaybettiğini ve 5 bin 471 yeni vaka tespit edildiğini belirtti.
Lari, salgın kaynaklı toplam can kaybının 31 bin 650’ye, vaka sayısının da 550 bin 757’ye çıktığını aktardı.
Virüse yakalanan hastalardan 4 bin 895’inin durumunun ağır olduğunu söyleyen Lari, şu ana kadar iyileşenlerin sayısının da 442 bin 674’e ulaştığı bilgisini verdi.
Lari, ülkede toplam 4 milyon 628 bin 866 kişiye test yapıldığını aktardı.
Sağlık Bakanlığı Sözcüsü, ülkedeki 31 eyaletin tamamının “kırmızı” ve “riskli” bölgeler arasında yer aldığını sözlerine ekledi.
Vakaların artması nedeniyle başkent Tahran, Kum, Kazvin ve Elburz eyaletlerinde yeniden kısıtlamalara gidildi.
Kaynak:TRT haber