SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Murat Uygur’dan 11 Nisan Kurtuluş Mesajı

Murat Uygur’dan 11 Nisan Kurtuluş Mesajı
Bu haber 11 Nisan 2020 - 17:04 'de eklendi. 271.508 kez görüntülendi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Yönetmen Murat Uygur, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Uygur, Şanlıurfa’yı düşmandan kurtaran ecdadın mirasına sahip çıkmanın bir borç olduğunu ifade ederek, “Her safhası bin bir güçlükler, yokluklar, imkânsızlıklar içinde buna mukabil onurla, imanla ve vatan aşkı ile mücadele edilerek kazanılan, tarihin en büyük destanlarından birinin yazıldığı bu toprakların, güzel şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü hepimize kutlu olsun.

Biz Şanlıurfalılara bu güzel topraklar, vatanı için seve seve canını ortaya koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Bizlerin Şanlıurfalı olma bilinciyle hareket ederek, şehitlerimizin fedakârlıklarıyla kazanılmış vatan toprakları üzerinde onların emanetine kararlılıkla sahip çıkmak; bu emanete hak ettiği değeri vererek korumak, güçlendirmek ve geliştirmek için çalışmak, boynumuzun borcudur”.

Uygur, 11 Nisan Kurtuluş Günü’nde direnişi başlatan ve şehrimizin sembolü Onikiler’i de saygıyla anıyorum. Türkümüzde de dediği gibi yaşasın Urfalılar teslim olmadı. Tüm hemşerilerimin 11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluş’unun yıl dönümünü en gönülden dileklerimle kutluyorum.” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER