SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Murat Uygur’dan 23 Nisan Bayramı Mesajı

Murat Uygur’dan 23 Nisan Bayramı Mesajı
Bu haber 22 Nisan 2020 - 17:25 'de eklendi. 278.947 kez görüntülendi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Yönetmen Murat Uygur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Uygur, Yayınladığı mesajında: “Bir Cuma günü dualarla, kurbanlarla, Kur’an-ı Kerim ve Buhar-i Şerif tilavetleriyle açılan Büyük Millet Meclisi, Türk milletinin 20’nci yüzyıldaki en önemli adımı ve eseridir. Bundan tam 100 yıl önce Türk milleti esaret vaziyetini şiddetle ve kesin olarak reddederek vekillerini Ankara’da toplamış ve kendi kaderine kendisinin yön vereceğini ilan etmiştir. Vatan topraklarımızı aralarında pay edebilmek için haritalar üzerinde pazarlıkların yapıldığı sömürgeci güçlere ve işgalcilere, bin yıllık bir vatanı sahiplenen, savunan Türk milleti için geri çekilmek gibi bir seçeneğinin olmadığının tüm dünyaya göstergesidir.

Cumhuriyet ve bağımsızlığımızın simgesi olan, Kurtuluş savaşımızın mucizevi mücadelesine yön veren kararların alındığı TBMM’nin kuruluşunun, ülkemizin geleceği çocuklarımıza Ulu Önder tarafından armağan edilen bu anlamlı günün ulusumuz ve tüm dünya çocuklarına hayırlı olmasını diliyorum.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta TBMM’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden tüm istiklal kahramanlarımız ile şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER