SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Sahte senet belgesi ile icra takibi yapmaya devam ediyorlar!

Sahte senet belgesi ile icra takibi yapmaya devam ediyorlar!
Bu haber 17 Aralık 2020 - 13:48 'de eklendi. 128.365 kez görüntülendi.

Sahte senetle icra takibi başlatan ve yargıdaki kanuni boşluktan yararlanmak suretiyle icra takibini ilerleten F.A.’ya tepkiler sürüyor!

Şanlıurfa’da olayla ilgili olarak mağduriyet yaşayan Mustafa Yıldıztekin yaptığı açıklamada, “6 yılın sonunda Diyarbakır Jandarma kriminal dairesi tarafından senedin sahteliği ortaya çıkarılmasına rağmen icra takibi durdurulmadı. Şu an savcılıkta ceza davası ve Şanlıurfa Asliye ticaret hukuk mahkemesinde davalarım devam ediyor. Kriminal uzmanlık raporu bu sahtekarlığı belgelendi. Hem bütün mal varlığımıza el koyup hem de satışın durdurulması için teminat istemek akla ziyan bir durum değil mi?” ifadelerine yer verdi.

Adaletin yerini bulmasını beklediğini belirten Yıldıztekin, “Geç gelen adalet, adalet olamayacağı gibi toplum vicdanında telafisi mümkün olmayan yaralara yol açacaktır. Mağduriyetimizin giderilmesi yine vatandaşını unutmayan devlet büyüklerimiz sayesinde olacaktır. Buna hep inandım ve inanacağım, 6 yıl boyunca pes etmeden hakkımı arıyor olmamın arkasında adalete olan inancım gelmektedir.” ifadelerini kullanarak mağduriyetini dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER