SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Serdar Ortaç: ‘Canım hiç kadın çekmiyor’

Serdar Ortaç: ‘Canım hiç kadın çekmiyor’
Bu haber 14 Temmuz 2020 - 15:48 'de eklendi. 197.802 kez görüntülendi.

Chloe ile beş sene evli kaldık. Chloe’den çocuk sahibi olmak, beraber ölmek, mezarlarımız yan yana olsun isterdim. Yürümedi.

Yaşı benden çok küçüktü. Chloe’yle o 18 yaşındayken birlikte olduk. Hiçbir şey yaşamadan benimle evlendi. Gençti, gezerdi. Ben de gençken yerimde durmazdım.

Ben ayrılınca “Yeni bir hayat kurmam için bana yardım edecek misin?” dedi. Ben de “Ne kadar lazım” diye sordum. Diyelim ki üç lira istedi. Ben “10 lira vereyim, helali hoş olsun” dedim. Altı aydır beni “Para para” diye asla aramıyor.

Bugün onun hayatına yeni biri girerse çok üzülürüm. İlla biriyle olacak ama karşısına iyi bir adam çıksın isterim. Benim gibi kılına zarar vermeyecek biri…

İyi ki Chloe’yle evlendim, iyi ki onu tanıdım. Ben Chloe’nin üstüne gül koklamadım. Birlikteliğimiz boyunca onun kokusundan başka kadın kokusu hatırlamıyorum.

Canım hiç kadın çekmiyor, hiçbir ilişki istemiyor. Yalnızlık şu an o kadar güzel ki… Hayatıma giren kadınların birikimi belki de beni yordu. Ama çok âşık olursam arkadaş olurum ve seversem aşk, ilişki yaşarım. Büyük konuşmayayım, belki de yüzük takarım.

Beş evim vardı, hepsini sattım. Şimdi bir evim, bir arabam ve bisikletim var. Bir sürü parayı kumara harcadım. Bir sürü parayı da çevreme dağıttım. Borç isteyen herkese borç verdim ve hiçbirini de geri alamadım.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER