SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Seren Serengil isyan etti!

Seren Serengil isyan etti!
Bu haber 29 Aralık 2020 - 11:04 'de eklendi. 347.671 kez görüntülendi.

Haber:Özlem Aslantürk

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hastalığı duyuran ve 46 kiloya düştüğünü belirten Seren Serengil sevenlerini üzdü.

Serengil sosyal medyada yaptığı paylaşımda , ”Sevgili canlarım, o kadar merak edenim ve sevenim varmış ki insan hastayken en çok ihtiyacı olan şey buymuş… Ben maalesef büyük sağlık sorunları yaşıyorum. Önceleri belli etmemeye çalıştım annem üzülmesin sizler üzülmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi. 46 kiloya düştüm ve vermeye devam ediyorum…” ifadelerini kullanmıştı.

Açıklama sonrası gelen tepkilere isyan eden Serengil, ”Sevgili takipçilerim, sevenlerim, benim hakkımda asılsız bir sürü iddia ve çirkinlikler yazan iftiralar atan bir grup kadın var bunları az çok kimler biliyorsunuz… bunlar bir olup işleri güçleri olmadığından her gün bir şeyler üretiyorlar. Bunlardan bir tanesinin bir gazeteden kovulma nedeni bu iftiralar ve tehditlerdir. Hala bunları fake hesaplardan yapmaya devam etmektedir. Bunlar bir örgüt olarak birlikte hareketlerine devam etmektedirler. Bunların sayfaları birbirleriyle olan bağlantıları birlikte hareket edip iftiralar attıkları tarafımızdan bilinmekteydi. Ancak ispat süreci uzun sürüyor ip adresleri yurtdışı olduğundan biz yarın bu kişilerin adlarıyla ve bunların benle uğraşma nedenleriyle savcılığa şahıslara şikayette bulunacağız. Bu tür yalan ve iftiraları tanıdıkları basın mensuplarına da yazdırıyorlar. Onlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağız. İtibar etmeyiniz… Biraz daha yazmalarını bekledik. Bugün itibarıyla emniyet işe el attı.” dedi.

windows 7 home satın al

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER