SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Silah kaçakçılarına göz açtırılmıyor

Silah kaçakçılarına göz açtırılmıyor
Bu haber 10 Temmuz 2020 - 13:06 'de eklendi. 147.519 kez görüntülendi.

Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) başarılı operasyonların altına imza atıyor.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Siverek ilçesinde silah kaçakçılarına göz açtırılmıyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine yönelik olarak Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) görevlilerince 09.07.2020 günü gerçekleştirilen operasyonlarda; Siverek İlçesinde bulunan 2 ikamette yapılan aramada; 1 adet Steyr Aug model uzun namlulu silah, silaha ait 1 adet şarjör ve 255 adet 5.56mm çapında fişek 20 adet 7.62mm çapında fişek, 10 adet 9.19 tabanca fişeği, 2 adet uzun namlulu silahlara ait dipçik, 2 adet uzun namlulu silahlara ait şarjör, 3 adet tabanca şarjörü Uzun namlulu silahlara ait olduğu değerlendirilen çeşitli parçalar ele geçirilmiş, Siverek İlçemizde durdurulan bir araçta; 9 adet Sig Sauer ibareli 7.65 mm çapında tabanca ve tabancalara ait 9 adet şarjör ele geçirildi.
Operasyonlarda 1 şüphelinin tutuklandığı ve 1 şüpheli hakkında ikmalen işlem yapıldığı ve 1 şüpheli hakkında mevcutlu olarak tahkikata başlanıldığı belirtildi.
Açıklamada ayrıca Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlunun her türlüsüyle mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte olduğu bilgisine yer verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER