18:00 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Suudi Arabistan’a Önemli Atama
18:04 - “Gelecek Partisi’nden Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’na Ziyaret”
10:18 - İsrail katliama devam ediyor! Binaya hava saldırısı: 17 ölü, 40’tan fazla yaralı
17:15 - Ahmet Cihad Öztürk, Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu Katar ve Ortadoğu Başkanı Olarak Atandı
23:46 - Putin imzayı attı! Rusya ‘işkence’ sözleşmesinden çekildi
23:22 - Son dakika | İkinci kez seçildi, mazbatayı aldı! Özgür Çelik’ten ilk açıklama:
19:54 - Beyaz Saray Trump’ın Gazze planını paylaştı! “Netanyahu planımızı kabul etti”
21:30 - Murat Uygur’dan İş İnsanı Süleyman Lami Uyar’a Ziyaret
10:17 - BEE MİNNET: Şanlıurfalı Fenomen Bedih Mermer, Sosyal Medyada Araç Satışına Yeni Bir Boyut Kazandırdı
18:00 - Nevide Çiçek, Süper Lig ve Sosyal Medyada Fırtına Gibi Esiyor!
Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural TRT SPOR’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Yılmaz Vural, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig dernek başkanlarının yarın bir araya gelerek liglerin kaderiyle ilgili karar alınacağını söyledi.
Koronavirüsün futbol üzerindeki etkileriyle ilgili konuşan tecrübeli çalıştırıcı oyuncuların psikolojik olarak hazırlanmalarının zor olduğunu belirtti.
Geride 6 maçın kaldığını vurgulayan Yılmaz Vural “Takımların hepsi bir şeyin içinde 40 puanlı Ümraniyespor’dan aşağısı puan alamazsa küme düşebilir. 7-8 takımın da play-off şansı var. Başladığı andan itibaren herkes 6 tane final maçına çıkacak.” dedi.
TFF’nin bu süreçte takımları yönlendirmesi gerektiğini vurgulayan Akhisarspor’un teknik direktörü, ligin durumuyla ilgili “Bir sorun varsa liglerin iptal edilmesi gerekir ama oynanmamış bir ligi onaylamak doğru değil.” ifadelerini kullandı.
Alt liglerdeki takımların yaşadığı sorunlara da değinen Yılmaz Vural “Kulüpler Birliği Vakfı bütün profesyonel takımlarla ilgilensin” önerisinde bulundu.
Kaynak: TRT SPOR