15:49 - SESAM’da Mehmet Ergin Soyarslan Güven Tazeledi: 21. Olağan Genel Kurul Sonuçlandı
14:00 - Çanakkale Film Festivali’nde İlk İki Gün Tamamlandı.
17:26 - Meridyen Terapi ve Hacamatla Gelen Sağlık:
18:00 - Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Suudi Arabistan’a Önemli Atama
18:04 - “Gelecek Partisi’nden Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu’na Ziyaret”
10:18 - İsrail katliama devam ediyor! Binaya hava saldırısı: 17 ölü, 40’tan fazla yaralı
17:15 - Ahmet Cihad Öztürk, Uluslararası Sağlık Turizmi Federasyonu Katar ve Ortadoğu Başkanı Olarak Atandı
23:46 - Putin imzayı attı! Rusya ‘işkence’ sözleşmesinden çekildi
23:22 - Son dakika | İkinci kez seçildi, mazbatayı aldı! Özgür Çelik’ten ilk açıklama:
19:54 - Beyaz Saray Trump’ın Gazze planını paylaştı! “Netanyahu planımızı kabul etti”
Teröristbaşı Abdullah Öcalan silah bırakma ve kendini feshetme çağrısının ardından DEM Parti, yoğun bir toplantı sürecine girdi. DEM Parti eş genel başkanlarının başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda terörist başı Abdullah Öcalan’ın milletvekillerine gönderdiği mesaj aktarıldı.
Terörsüz Türkiye süreci sürüyor. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan, DEM Parti aracılığıyla örgüte seslendi ve silah bırakma çağrısında bulundu. PKK, söz konusu çağrıya uyacağını duyurdu.
İmralı’dan gelen tarihi silah bırakma çağrısının ardından DEM Parti’de yoğun bir toplantı trafiği yaşandı. Önce Parti Meclisi ve il eş başkanları, ardından MYK, son olarak da belediye eş başkanları ve milletvekilleri ile toplantılar yapıldı.