SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

TURKİYE`NİN VE DÜNYA`NIN HER NOKTASINA ULAŞACAK

TURKİYE`NİN VE DÜNYA`NIN HER NOKTASINA ULAŞACAK
Bu haber 08 Mayıs 2020 - 2:05 'de eklendi. 267.359 kez görüntülendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –Özel Haber
Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut, yine ilklere imza atmaya devam ediyor. İşi gücü Gaziantep olan Hasan Özaygut, Gaziantep şehrini ve ürünlerini dünya markası yapmak için ekibi ile 365 gün 24 saat Gaziantep için çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut, Milliyethaberleri  Haber Müdürü Gazeteci Abdullah Yiğit `e Gaziantep Dernekler Konfederasyonun iktisadi işletmesi olan Gaziantep üretim satış pazarlama kooperatifi Hakkında Özel Açıklamalarda Bulundu.

Özaygut, Gaziantep ilimiz için ihtiyaç olan Gaziantep Dernekler Konfederasyonun iktisadi işletmesi olan Gaziantep üretim satış pazarlama kooperatifini kurduk.

Özaygut, Büyük önem kazanıyor bu ortam Gaziantepli üreticilere ve esnafına büyük destek olacak tedarikinin tamamı Gaziantep den sağlanacak olan mağazalar Türkiye’nin her noktasında olacak. Üretim tesisi İslâhiye tesisi İslâhiye ve Oğuzeli bölgesinden planlanan proje Kooperatifin amacına uygun çalışacaktır.

Gaziantep ` li Üreticilerimizin ürünleri Türkiye genelinde açılacak olan tanzim satış mağazalarında görücüye çıkıyor. Aynı zamanda istihdam imkânı da yaratacak olan proje Bu Virüs ortamın da işçilere umut kapısı ve çiftçilerimize destek olacaktır.

Biz Gaziantepliler olarak Üreten Gaziantep olarak, Ürettiğimiz Ürenlerimizi ülkemizin her noktasında açacağımız satış noktasında işçilere iş vereceğiz, çiftçilerimize ise umut kapısı olacağız. Dedi.

Birde internet üzerinden ürünlerinde satışı sağlanacaktır.
https://gaziantepyoreselurunleri.com/

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER