SON DAKİKA

Milliyet Haberleri | Gündemi Yakından Takip Edin
Corona

Urfadabugün’e Hırsız Şoku

Urfadabugün’e Hırsız Şoku
Bu haber 02 Nisan 2021 - 14:31 'de eklendi. 57 kez görüntülendi.

UYGUR medyaya bağlı olarak yayın yapan urfadabugun.com ve sanliurfasiyaset.com haber sitelerinin yayın yaptığı mekan kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından soyuldu.

Çağdaş ilkeli ve dürüst habercilik anlayışı ile tüm türkiyeyi bilgilendirme amacı güden UYGUR medyaya bağlı olarak yayın yapan urfadabugun.com ve sanliurfasiyaset.com haber sitelerimiz dün gece kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından soyuldu.

Haber merkezinde kullanılan bir adet laptop, bir adet kamera ve televiyonun alındığı hırsızlık olayının habercilere adeta bir darbe olduğunu belirten UYGUR medyaya bağlı olarak yayın yapan urfadabugun.com ve sanliurfasiyaset.com haber siteleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uygur, mübarek Cuma gününe buruk bir şekilde başladıklarını belirtti.

Şanlıurfa Emniyet müdürlüğüne bağlı ekiplerin olay yerinde inceleme yaptıklarını belirten Uygur, gazetecilerib zor şartları haber yaptıklarını ve aynı zamanda kendilerininde aynı kaderi paylaştıklarını belirterek; “Bizler toplumun aydınlanması ve fikir ufuklarının daha geniş olması için haber alanında hizmet veren gazetecileriz.

Fakat ne yazık ki zorlukları ve güç zamanları haber yapan biz gazetecilerde çoğu zaman bu durumdan nasibimizi alıyoruz. Özellikle kullanmış olduğumuz materyallerimizin hırsızlar tarafından çalınması bizleri daha çok üzmüştür. Kamera, televizyon ve haber akışını sağladığımız laptop bilgisayarımızı götüren hırsızlar birşeyi iyi bilmelidirler ki, o da asla bir haberci işinden yılmaz ve doğru ilkeli haberciliğini her ne şartlar altında olursa olsun yapmaya devam eder.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri haber merkezimizde gerekli tahkikati yaptılar. Hırsızların en kısa zamanda yakalanarak adalet önüne çıkartılacağına olan inancımız tamdır. Gerek bizleri arayarak gerekse mesajlarıyla bizlere geçmiş olsun dileklerini sunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER